Σελίδες

Thursday 4 November 2010

Ο Β.Βαλιώτης μιλά στoν fly

Τετάρτη, 03 Νοέμβριος 2010
Στην εκπομπή Λακωνία Χωρίς Σύνορα  και το Λεωνίδα Καρβουνιάρη του ραδιοσταθμού fly μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπαρτιατών, κύριος Βαλιώτης.  

Αρχικά ευχαρίστησε τους δημότες που τον τίμησαν με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια και του δίνουν ώθηση να συνεχίζει. Παραδέχτηκε πως το ψηφοδέλτιό του στηρίζεται από το ΚΚΕ και ο συνδυασμός του "Λαϊκή Συσπείρωση" έχει ιδιαίτερη παράδοση αλλά και καθαρότητα θέσεων και απόψεων. Κατόπιν, υπογράμμισε πως ο Καλλικράτης θα προκαλέσει πολλά δεινά, όπως η αύξηση της έμμεσης φορολογίας, ο πολλαπλασιασμός της ελαστικής εργασίας ( 2ωρα, 3ωρα κλπ ). η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης αλλά και η ανάληψη της υγείας, της παιδείας και του αθλητισμού από τους δήμους αλλά με περιορισμένες δαπάνες.
Παράλληλα, ο κύριος Βαλιώτης έστρεψε τα βέλη του προς τους άλλους δύο υποψηφίους δημάρχους ισχυριζόμενος πως και οι δύο υποκρίνονται πως είναι ανεξάρτητοι από κομματική υποστήριξη, κάτι που δεν ισχύει, γεγονός που επιβεβαίωσε ο κύριος Σαμαράς στην πρόσφατη επίσκεψή του στο νομό μας εκφράζοντας την άποψη πως η Λακωνία είναι προπύργιο της ΝΔ.
Συγχρόνως, ο υποψήφιος δήμαρχος Σπαρτιατών υποσχέθηκε πως θα ανταπεξέλθει στις προκλήσεις του Καλλικράτη, τόνισε πως για την εικόνα της Λακωνίας όλοι έχουμε ευθύνη και αναφορικά με τους συνυποψήφιους δημάρχους δεν παρέλειψε να αναφέρει πως δε γίνεται να ισχυριζόμαστε ότι η Σπάρτη είναι η πόλη των χαμένων ευκαιριων και τόσα χρόνια που ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση από διαφορετική θέση ο καθένας δεν έχουν πράξει το αναμενόμενο. Καταληκτικά, ο κύριος Βαλιώτης παραδέχτηκε πως η Σπάρτη έχει μέλλον αρκεί να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί, το οποίο δεν είναι άλλο από την αλλαγή φορολογίας, τους εθνικούς πόρους και χρήματα από τα υπερκέρδη των τραπεζών. Εξάλλου η διεκδίκηση είναι το παν!
Πηγή: http://flyradio.gr/

No comments:

Post a Comment

;