Σελίδες

Saturday 20 November 2010

16ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης

Μέχρι την 31 Μαρτίου θα μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους όσοι μαθητές επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 16ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης, όπως ανακοίνωσε η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λακωνίας.


Ο διαγωνισμός προκηρύσσεται από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΚΑ΄ Πνευματικού Μαΐου 2011 «Η Πολιτιστική Άνοιξη της Θεσσαλονίκης», ενώ σ’ αυτόν μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων με τρία ποιήματα ο καθένας, τα οποία δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις δύο σελίδες το καθένα.
Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο και θα το επιλέξουν οι ίδιοι οι μαθητές, ενώ η σύνθεση των ποιημάτων θα γίνει εκτός ωρών λειτουργίας του σχολείου.
Τα ποιήματα θα αποσταλούν ταχυδρομικώς μέχρι την 31η Μαρτίου 2011 στη διεύθυνση του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας (Θεοφίλου 13, 54633 Θεσσαλονίκη), ο οποίος κατόπιν θα συστήσει κριτική επιτροπή για την αξιολόγησή τους.
Τρία βραβεία θα απονεμηθούν στους μαθητές του Γυμνασίου, ισάριθμα στους μαθητές των Λυκείων, ενώ παράλληλα θα δοθούν έπαινοι και τιμητικές διακρίσεις. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά συμμετοχής.
Η απονομή βραβείων και επαίνων θα πραγματοποιηθεί το Μάιο 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, στο τηλέφωνο 2310-286377.
Πηγή http://www.lakonikos.gr

No comments:

Post a Comment

;