Σελίδες

Wednesday 10 November 2010

Γόντικας: Θα τηρήσουμε με συνέπεια όσα λέγαμε προεκλογικά

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την Λαϊκή Συσπείρωση Νίκος Γόντικας, με δήλωσή του για το αποτέλεσμα που έφερε στον πρώτο γύρο των εκλογών σημείωσε ότι ''και στην Πελοπόννησο τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης είχαν την δυναμική που είχαν τα ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα. Εκφράστηκε η αποδοκιμασία στον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ. Δεν καρπώθηκε η ΝΔ την δικαιολογημένη λαϊκή δυσαρέσκεια. Είχε σοβαρή ενίσχυση το ΚΚΕ στην Περιφέρεια αλλά και στους Δήμους όπου είχε εκπροσώπηση.

Εξέλεξε δύο περιφερειακούς συμβούλους και η δέσμευσή μας ότι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της πάλης του λαού μας ισχύει στο ακέραιο και να είστε βέβαιος ότι αυτή η δύναμη που μας έδωσε ο λαός μας θα επιστραφεί πολλαπλάσια''.

Ερωτηθείς για τον δεύτερο γύρο ο κ. Γόντικας επεσήμανε ότι ''θα τηρήσουμε με συνέπεια αυτά που λέγαμε και προεκλογικά. Λέμε και τώρα λοιπόν ότι ο κόσμος σε όλη την περιφέρεια να ρήξει το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην κάλπη''.
Τέλος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης σχολιάζοντας το για πρώτη φορά πολύ υψηλό ποσοστό που έλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης με την Λαϊκή Συσπείρωση Βαγγέλης Βαλιώτης τόνισε ''εκφράστηκε στην Σπάρτη η δυναμική της πολιτικής συσπείρωσης και συμμαχιών που έχει το ΚΚΕ, αφού δόθηκε η δυνατότητα σ' ένα κόσμο κύρια από το ΠΑΣΟΚ που έβλεπε τα αλισβερίσια και τις συναλλαγές του κ. Τατούλη, της ΝΔ και του Μητσοτακαίϊκου, διάλεξε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Εμείς δεν θα τους απογοητεύσουμε, δεσμευόμαστε ότι με υψηλό αίσθημα ευθύνης οι δυνάμεις μας στη Σπάρτη και ο Βαγγέλης Βαλιώτης θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μην διαψευστούν οι ελπίδες του κόσμου που μας στήριξε''.
http://www.kathimerini.gr/ με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

No comments:

Post a Comment

;