Σελίδες

Wednesday 10 November 2010

Αιτήσεις για προγράμματα στη μελισσοκομία

Στο Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου στην Τρίπολη (οδός Βασιλείου Δεκάζου 5) πρέπει να υποβάλουν αίτηση οι Λάκωνες μελισσοκόμοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δράσεις της “Αντικατάστασης κυψελών“ και της “Οικονομικής στήριξης της νομαδικής μελισσοκομίας“, έτους 2011. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχίας Λακωνίας οι αιτήσεις γίνονται με ανοιχτή, προς το παρόν, την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι αιτήσεις θα συνοδεύονται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:



  • Φωτοτυπία θεωρημένου μελισσοκομικού βιβλιαρίου.
  • Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου του ΟΓΑ, καθώς και της σελίδας που φαίνεται η θεώρηση (ισχύει μόνο για αυτούς που κάνουν αίτηση για να ενταχθούν στη Δράση «Οικονομική Στήριξη της Νομαδικής Μελισσοκομίας»).
  • Επίσης, φωτοτυπία του εντύπου Ε1 ή και Ε3, της πιο πρόσφατης φορολογικής δήλωσης) στην οποία πρέπει να φαίνεται η δήλωση των μελισσοσμηνών.
  • Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας τραπεζικού λογαριασμού ΑΤΕ.
  • Φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας του ΦΙΧ (φορτηγό ιδιωτικής χρήσης) μελισσοκομικού-αγροτικού αυτοκινήτου (για τη δράση της «Οικονομικής Στήριξης της Νομαδικής Μελισσοκομίας»).
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι: Η συγκεκριμένη δράση ή δράσεις δεν ενισχύονται από άλλη πηγή, καθώς επίσης ότι τα στοιχεία τα οποία αναγράφονται στο Ε1 είναι αληθή και τέλος ότι υποχρεούνται οι αιτούντες να διατηρήσουν τις επιχορηγούμενες κυψέλες για 5 χρόνια, πάνω στις οποίες θα αναγράφεται η ένδειξη ΚΑΝ 797/04-2011 (για τη Δράση της Αντικατάστασης Κυψελών).

No comments:

Post a Comment

;