Σελίδες

Thursday 11 November 2010

Εξόρμηση εκπροσώπων φορέων του εργασιακού και επιστημονικού συνδικαλισμού στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΔΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα εξόρμηση εκπροσώπων φορέων του εργασιακού και επιστημονικού συνδικαλισμού στην περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ένα κλιμάκιο από πενήντα περίπου στελέχη περιόδευσε, στο Ναύπλιο, το Άργος και τη Σπάρτη με συμμετοχή του Ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη, του Γ.Γ. της ΓΣΕΕ Βαγγέλη Μπουζούλα και του υπεύθυνου των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων Αντώνη Μπιρμπιλή, και πλήθος άλλων στελεχών.
Στην πόλη της Σπάρτης συναντήθηκαν με στελέχη της ΔΑΚΕ ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα όπως τον Πρόεδρο του Εργατικού κέντρου Λακωνίας Ν. Μηνακάκη, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Της ΑΔΕΔΥ Λακωνίας Κυρ. Διαμαντάκο, τον Πρόεδρο της ΔΑΚΕ Δημοσίου τομέα. Δ. Μιχαλάκο και πλήθος άλλων στελεχών.
Οι εκπρόσωποι των φορέων, μαζί με τους συνδικαλιστές της περιοχής συναντήθηκαν με τον Κο Παναγιώτη Φαρλέκα εκφράζοντας του την αμέριστη συμπαράσταση τους, ακολούθως περιόδευσαν στις κεντρικές οδούς της Σπάρτης ενημερώνοντας τους πολίτες και διανέμοντας υλικό στήριξης του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με περιφερειάρχη τον Δημήτρη Δράκο και Αντιπεριφερειάρχη τον Παναγιώτη Φαρλέκα.
Κατάληξη όλων υπήρξε η πόλη της Τρίπολης όπου οι εκπρόσωποι των φορέων περιόδευσαν στο κέντρο της πόλης πριν συγκεντρωθούν μαζί με εργαζόμενους της περιοχής στο Πνευματικό Κέντρο όπου τους απηύθυνε χαιρετισμό ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος και ο Γ.Γ. της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Η επικοινωνία με τους πολίτες δημιουργεί την απόλυτη πεποίθηση ότι οι εργαζόμενοι δεν πλανώνται από τις “σημαίες ευκαιρίας” του “νεοφιλελεύθερου σοσιαλισμού” που μας οδήγησαν στα δεσμά του Δ.Ν.Τ. Την Κυριακή οι πολίτες θα ολοκληρώσουν το μήνυμα εκλέγοντας εκπροσώπους στην Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση που να μπορούν να αντισταθούν στις δυνάμεις στήριξης του μνημονίου.


Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΟΔΕ.


Κυριάκος Δ. Διαμαντάκος
Οικονομολόγος

No comments:

Post a Comment

;