Σελίδες

Tuesday 9 November 2010

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΡΚΑΣ - Το ζητούμενο παραμένει η αξιόπιστη εκπροσώπηση

Τους πολίτες του νέου Δήμου Σπάρτης καλεί ο συνδυασμός του Κώστα Φούρκα “Σπάρτη Νέα Εποχή“, «την προσεχή Κυριακή να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να επιλέξουν το συνδυασμό, που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο και πιο αξιοπρεπές μέλλον για όλους μας».
Στην ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Φούρκα αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Η ψήφος των πολιτών του νέου Δήμου Σπάρτης που προσήλθαν στις κάλπες είναι δεδομένη και σεβαστή.
Ο συνδυασμός του Κ. Φούρκα “Σπάρτη Νέα Εποχή” ευχαριστεί θερμά όλους όσοι στήριξαν την πρότασή του για το νέο δήμο, παρά τα προβλήματα που προέκυψαν από τον πρόσκαιρο αποκλεισμό του εκ της εκλογικής διαδικασίας. Είναι σαφές πως η πρωτοφανής αποχή επηρέασε το αποτέλεσμα των εκλογών και στη Σπάρτη, ως έκφραση αποστροφής στο πολιτικό σκηνικό και την όποια μορφή εξουσίας. Ομως, στο νέο Δήμο Σπάρτης το ζητούμενο ήταν και παραμένει η αξιόπιστη εκπροσώπηση, η δυναμική διεκδίκηση και η δυνατότητα προοπτικής και ανάπτυξης.
Καλούμε τους πολίτες, την προσεχή Κυριακή να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να επιλέξουν το συνδυασμό, που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο και πιο αξιοπρεπές μέλλον για όλους μας. Η ενεργός συμμετοχή των πολιτών, ιδίως σε περιόδους κρίσεων και οικονομικής δυσπραγίας, είναι ο μόνος υγιής τρόπος αντίδρασης στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα και επιρροής των πραγμάτων, που χωρίς εμάς σχεδιάζονται να μας επιβληθούν. Γι’ αυτό, η παρουσία όλων μας στις κάλπες την επόμενη Κυριακή είναι καθοριστική».

No comments:

Post a Comment

;