Σελίδες

Thursday 11 November 2010

Ανεπίσημα στοιχεία Ποιοι έχουν το προβάδισμα της κάλπης στο δήμο Σπάρτης

Σήμερα Τετάρτη αναμένεται η επίσημη ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο των δημοτικών συμβούλων που εκλέγονται στο νέο Δήμο Σπάρτης.


Εντούτοις πληροφορίες που διαρρέουν από τους συνδυασμούς εμφανίζουν τα ονόματα που προηγούνται σε σταυρούς. Χαρακτηριστικό είναι, ότι από το συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» του κ. Στ. Αργειτάκου φαίνεται να εκλέγονται με μικρές παραλλαγές τα ίδια πρόσωπα που συνέθεταν το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης.
 Έτσι, χωρίς σειρά εκλογιμότητας από το συνδυασμό του κ. Αργειτάκου προηγούνται οι κ.κ. Μάριος Τζωρτζάκης, Λεωνίδας Καράτζαλης, Χρ. Πλειώτας, Χρ. Δημητρόπουλος, Παρ. Καλομοίρης, Δημ. Κορίνης, Κων. Λυμπιωτάκο υ, Αποστ. Σκρεπέτης, Χρ. Κανακάκος, Στράτης Βέργαδος, ενώ στο «νήμα» για την εκλογή παλεύουν οι κ.κ. Φερδιανάκης και Δημ. Καραχάλιος. Χωρίς περιθώριο εκλογής παρουσιάζεται η κ. Μεταξία Παπαποστόλου, καθώς επίσης ο κ. Παν. Κυριακούλιας.


Από το συνδυασμό «Σπάρτη Νέα Εποχή» του Κ. Φούρκα ασφαλές προβάδισμα σε σταυρούς έχουν οι κ.κ. Μανούσος Μανουσάκης, Παν. Ρήγας, Κώστας Βλάχος, Δημ. Αποστολάκος, Γ. Ράλλης, Ν. Μηλιάκος.

Ο Συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» του Βαγγέλη Βαλιώτη εκλέγει από τον πρώτο γύρο συμβούλους. Συγκεκριμένα εκλέγονται οι κ.κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, Αντώνης Καλομοίρης και Παναγιώτης Αργυρόπουλος
Πηγή  http://www.lakonikos.gr/

No comments:

Post a Comment

;