Σελίδες

Thursday 28 October 2010

Ανακοίνωση Αργειτάκου για τις παλινωδίες Φούρκα.

27 Οκτωβρίου 2010
"...Ως συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ» με το δελτίο τύπου της 19/10/2010 πήραμε θέση κατά της ΠΟΛΩΣΗΣ που επιχειρεί ο Συνδυασμός «ΣΠΑΡΤΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές. Κρίνουμε σκόπιμο να υπενθυμίσουμε εκ νέου ότι δεν ασχολούμαστε με τις ολιγωρίες και παλινωδίες του αντιπάλου..",τονίζει σε σημερινή ανακοίνωση του, ο συνδιασμός του υποψηφίου δημάρχου Σπαρτιατών, κ. Στ. Αργειτάκου...
...Και η ανακοίνωση, συνεχίζει :
..."...Κατανοούμε την αγωνία τους, όμως και ο πιο απλός πολίτης διερωτάται:
...Γιατί επιχειρείται η δική τους ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ δήλωση κατάρτισης συνδυασμού να πείσει, ότι αφορά εμάς και όλους τους άλλους ανά την Ελλάδα Σώφρονες που έσπευσαν και κατέθεσαν εμπρόθεσμα τις δηλώσεις τους ;
...Γιατί επίσης επιχειρείται να βληθεί ακόμα και η ίδια η Δικαιοσύνη που απλώς εφάρμοσε τον Νόμο ;
...Τέτοιες τακτικές αναδεικνύουν προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Πώς είναι δυνατόν να φταίνε όλοι πλην των ΜΟΝΩΝ υπαιτίων ;
...Εμείς επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά, ότι σε όλο αυτό που διαδραματίζεται στο Δήμο μας με αφορμή το θέμα της υποψηφιότητας ή όχι του συνδυασμού «ΣΠΑΡΤΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
...Παρακολουθούμε βέβαια με ενδιαφέρον όλα όσα συμβαίνουν και ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ότι: δεν ασκήσαμε καν τα προβλεπόμενα από το Νόμο βοηθήματα (π.χ. αναφορά – παρέμβαση ενώπιον του Πρωτοδικείου Σπάρτης με την οποία θα αποκαθιστούσαμε την αλήθεια). Επισημαίνουμε ότι η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη με την απόφασή της ανέδειξε την Αλήθεια απέναντι σε όσα αβάσιμα ισχυρίστηκε ο συγκεκριμένος συνδυασμός για την εμπρόθεσμη παρουσία του και την δήθεν παρεμπόδισή του.
...Επισημαίνουμε επίσης ότι ο Συνδυασμός του κ. Φούρκα είχε αναφερθεί σε υποβολή ένστασης ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τριπόλεως, πράγμα το οποίο δείχνει την άγνοιά τους, διότι ο Νόμος «Καλλικράτης» δεν προβλέπει τέτοια διαδικασία παρά μόνο μετά τις εκλογές.
...Τέλος, δικό τους αποκλειστικά θέμα είναι η προχειρότητα την οποίαν επέδειξαν στο θέμα της δήλωσης κατάρτισης του συνδυασμού τους, προχειρότητα που αναδεικνύει την έλλειψη σοβαρότητάς τους και ταυτόχρονα το πώς αντιλαμβάνονται τη διαχείριση των θεμάτων του Δήμου που επιδιώκουν να διεκδικήσουν.
...ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και οι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ήταν και είναι το σύνθημά μας. Θα είμαστε δίπλα σας απλοί και ουσιαστικοί, όπως πάντα....".

No comments:

Post a Comment

;