Σελίδες

Friday 22 October 2010

Η παρουσίαση του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» από τον υποψήφιο Δήμαρχο Σπάρτης κ.Ευάγγελο Βαλιώτη

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του παλιού Δημαρχείου , στη Σπάρτη και σε αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Οκτώβρη 2010 και ώρα 7.00΄μμ , η παρουσίαση του συνδυασμού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Βαλιώτης τόνισε ιδιαίτερα την ικανοποίηση όλων για το ότι στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες , νέοι και νέες , εργάτες, αγρότες , επαγγελματίες , επιστήμονες , γνωστοί για την μέχρι σήμερα πορεία τους και τη συμμετοχή τους στους αγώνες των εργαζομένων , των αγροτών , των ΕΒΕ , των σπουδαστών , στα αντιμπεριαλιστικά κινήματα , στις επιτροπές ειρήνης και περιβάλλοντος , στον αγώνα κατά των ναρκωτικών.

Αναφέρθηκε στην πλούσια εμπειρία που αποκτήθηκε τόσα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση , προβάλλοντας τον διαφορετικό της χαρακτήρα , όσο και στην στήριξη που έχει το ψηφοδέλτιο από το ΚΚΕ και την συμμετοχή ανθρώπων από όλους τους πολιτικούς χώρους : ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος δήλωσε ότι οι δημότες θα έχουν δίπλα τους τη «Λαϊκή Συσπείρωση» , σε όποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και από όποια θέση την κατατάξουν στις εκλογές της 7ης ή 14ης Νοεμβρίου 2010.

No comments:

Post a Comment

;