Σελίδες

Monday 4 October 2010

Σε συσπείρωση γύρω από Τατούλη καλεί η Τζανετέα

“Μια «Νέα Πελοπόννησος», μέσα από τη δυναμική Λακωνία, είναι εφικτή. Συμπορεύομαι δίπλα στον ανεξάρτητο υποψήφιο περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και τη «Νέα Πελοπόννησο», ως τη μοναδική διέξοδο να εξεύρουμε το βηματισμό μας, ενωμένοι και ισχυροί”. Αυτό δηλώνει η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας με το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη Ντία Τζανετέα με ανακοίνωσή της για την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο.
“Ο «Καλλικράτης» δεν σηματοδοτεί απλώς μια άλλη μορφή τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά δημιουργεί τα θεμέλια για μια διαφορετική δομή του κράτους. Η κάθε περιφέρεια γίνεται ένα μικρό κράτος. Οι πολίτες της περιφέρειας εκλέγουν τις δικές τους Αρχές. Ολοι μαζί καλούμαστε να δώσουμε διέξοδο στα αδιέξοδα, που μας καταδίκασαν για δεκαετίες στην απομόνωση και την οπισθοδρόμηση, και, ενωμένοι να κάνουμε την Πελοπόννησο μια ισχυρή ευρωπαϊκή περιφέρεια” σημειώνει μεταξύ άλλων η κ. Τζανετέα και συνεχίζει αναφερόμενη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: “Εδώ και χρόνια περπατάμε δίπλα- δίπλα. Μοιραζόμαστε τα ίδια προβλήματα. Εχουμε κοινές αγωνίες. Νοιαζόμαστε εξίσου για το μέλλον των παιδιών και των οικογενειών μας. Εχουμε αρχίσει πλέον να αντιλαμβανόμαστε ότι οι ανέξοδες αντιπαραθέσεις και οι στείροι κομματισμοί είναι προς όφελος κάποιων άλλων και όχι των πολιτών της Λακωνίας”.
Τέλος η Ντία Τζανετέα καταλήγει: “Σήμερα μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Να συστρατευθούμε σε
έναν κοινό στόχο. Να μιλήσουμε στην ίδια γλώσσα. Η προοπτική και η ευημερία έχουν ένα μόνο χρώμα. Το χρώμα της ευθύνης για ένα καλύτερο και πιο φωτεινό μέλλον, αυτό που οφείλουμε στις νεότερες γενιές”.

No comments:

Post a Comment

;