Σελίδες

Monday 15 November 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Αφού τηλεφώνησε στον επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρο Τατούλη για να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Δημήτρης Δράκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση.


Δώσαμε έναν ευπρεπή, δυνατό και έντιμο προεκλογικό αγώνα.


Καταθέσαμε στον Πελοποννησιακό Λαό ένα ολοκληρωμένο, πλήρες και τεκμηριωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης. Με μοναδικό στόχο, την αναγέννηση του αγαπημένου μας Μωριά, της αγαπημένης μας Πελοποννήσου. Η επιλογή του Λαού μας ήταν ο συνδυασμός Νέα Πελοπόννησος.



Θέλω να συγχαρώ τον κ. Τατούλη για την εκλογή του και να του ευχηθώ να επιτύχει στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει.


Θέλω, επίσης από καρδιάς, να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιό μου σε αυτή την πάρα πολύ σημαντική προσπάθεια που κάναμε.


Πάνω απ’ όλα όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας και εκείνους που μας ψήφισαν αλλά και εκείνους που δεν μας ψήφισαν. Και θέλω έντιμα και ειλικρινά να τους διαβεβαιώσω ότι και από τη θέση που μας έταξαν, θα δώσουμε έναν αδιάκοπο, συνεχή, συστηματικό αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου. Με όλες μας τις δυνάμεις οφείλουμε να προσπαθήσουμε δυναμικά και να προωθήσουμε την επίλυση των μεγάλων ζητημάτων.


Το απαιτεί η ιστορία της Πελοποννήσου, το θέλει ο λαός μας.


Σας ευχαριστώ.

No comments:

Post a Comment

;