Σελίδες

Friday 5 November 2010

Το Επισκεπτήριο στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις για τον καθορισμό εισόδου σε νοσηλευτικά ιδρύματα και με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των ασθενών όσο και την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, ενημερώνει τους κατοίκους του Νομού Λακωνίας ότι το ωράριο επισκέψεων που ισχύει κατά τη χειμερινή περίοδο είναι : από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.


Κατά τις ώρες αυτές επιτρέπεται η είσοδος 2 – 3 επισκεπτών ανά ασθενή, η οποία θα πρέπει να είναι σύντομη και να αποφεύγεται η παρουσία παιδιών κάτω των 12 ετών. Τις υπόλοιπες ώρες επιτρέπεται η παραμονή ενός συνοδού για κάθε ασθενή που θα εφοδιάζεται με ειδική κάρτα από την προϊσταμένη του τμήματος.
Η παραμονή επισκεπτών και συνοδών εκτός ωραρίου του επισκεπτηρίου απαγορεύεται, εκτός εάν ειδικοί λόγοι το απαιτούν, οπότε απαιτείται έγγραφη ειδική άδεια από το Διευθυντή του αρμόδιου Τμήματος.
Κατά την απογευματινή και νυκτερινή βάρδια αρμόδιος υπάλληλος από την εταιρεία ασφάλειας του νοσοκομείου θα υπενθυμίζει την τήρηση του ωραρίου και θα έχει την ευθύνη μαζί με τις προϊστάμενες των Τμημάτων για την πιστή εφαρμογή του μέτρου.
Παρακαλούμε τους πολίτες να σεβαστούν την τήρηση του ωραρίου του επισκεπτηρίου, συμβάλλοντας έτσι στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και στην εξασφάλιση συνθηκών ήρεμου περιβάλλοντος για το προσωπικό και κυρίως για τους ασθενείς.

Ανακοίνωση του Ν. Κουφού διοικητή του Νοσοκομείου Σπάρτης

No comments:

Post a Comment

;