Σελίδες

Friday 12 November 2010

Ανακοίνωση «Σπάρτης Νέας Εποχής»: Να μην κρίνει η αποχή το αποτέλεσμα

Τη συμμετοχή όλων των ψηφοφόρων στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, ώστε η αποχή να μην καθορίσει την εκλογή δημάρχου του νέου δήμου, ζητά ο συνδυασμός «Σπάρτη Νέα Εποχή».


Συνεχίζοντας τις επαφές τους με πολίτες σε όλες τις γωνιές του δήμου, ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης κ. Κώστας Φούρκας και οι συνεργάτες του, επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα χωριά του Δήμου Πελλάνας. Ξεκινώντας την περιοδεία τους στις 5 το απόγευμα, οι υποψήφιοι της «Νέας Εποχής» επισκέφθηκαν τη Βορδόνια, την Πελλάνα, το Παρδάλι, το Καστόρι, την Αλευρού, το Γεωργίτσι, την Αγόριανη, και το Λογγανίκο.
Σήμερα, ο κ. Φούρκας και οι συνεργάτες του θα περιοδεύσουν και πάλι νωρίς το απόγευμα σε χωριά του Δήμου Οινούντος και συγκεκριμένα θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στην Κονιδίτσα, τη Σελλασία, τους Βουτιάνους, το Θεολόγο, το Βασσαρά, τα Βρέσθενα και τις Καρυές.
Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες του νέου Δήμου Σπάρτης απευθύνει τέλος η «Σπάρτη Νέα Εποχή», για την ομιλία που θα πραγματοποιήσει ο κ. Φούρκας στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (λεωφόρος Κων/νου Παλαιολόγου), αύριο Παρασκευή στις 8 το βράδυ.

No comments:

Post a Comment

;