Σελίδες

Tuesday 13 September 2011

1013 δένδρα χασίς στις Καρυές!


Mεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας και των Υπηρεσιών της Λακωνίας οι οποίες μετα από συνεργασία και αξιοποίηση πληροφοριών εντόπισαν  φυτεία πραγματικών δένδρων χασίς. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες και ύστερα απο συντονισμένες κινήσεις εντόπισαν σε απόσταση 5 λεπτών από το χωριό Καρυές, στον Πάρνωνα φυτεία 1013 δενδρυλλίων χασίς.

Η φυτεία βρισκόταν ανάμεσα σε δασική βλάστηση και είχε τέτοια οργάνωση ώστε οι αστυνομικοί να μιλούν για επαγγελματίες τους είδους. Τα δενδρύλλια, ανεπτυγμένα πάνω από 2-3 μέτρα θα προσέφεραν στους καλλιεργητές τους τεράστια ποσά. Πρόκειται για την μεγαλύτερη φυτεία που έχει εντοπιστεί στη Λακωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η άρδευσή της γινόταν από νερό της τέως Κοινότητας Καρυών.
Σύμφωνα με πληροφορίες που ελέγχονται οι καλλιεργητές που διαφεύγουν πρέπει να είναι αλλοδαποί και δεν αποκλείεται να έχουν διασυνδέσεις με οργανωμένους εγκληματίες – καλλιεργητές στην Ελλάδα.
Η Αστυνομία με σημερινή της επιχείρηση κατέστρεψε την φυτεία και αξιοποιεί όλα τα ευρήματα που έχει συλλέξει. Περισσότερα σε ρεπορτάζ προσεχώς.
Φωτογραφίες από το γραφείο τύπου της Αστυνομικής Διεύθηνσης Λακωνίας
Πηγή άρθρου notospress.gr


2 comments:

  1. i still do not understand why the names of these drug-lords are not posted

    ReplyDelete
  2. because I have no official information to confirm who this person or persons are!

    ReplyDelete

;