Σελίδες

Wednesday 14 September 2011

Από την Παρασκευή το οικοδομικό βοήθημα

Ξεκινά από την προσεχή Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου η χορήγηση του οικοδομικού βοηθήματος, το οποίο θα δίδεται μέχρι και τις 30 του μήνα, όπως ανακοίνωσε το Σωματείο Οικοδόμων Σπάρτης.
Για τη χορήγησή του, οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει από το περασμένο έτος τουλάχιστον 95 ημέρες εργασίας, ενώ σημειώνεται ότι δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις 210 ημέρες, δηλαδή τουλάχιστον 73 καθαρές ημέρες εργασίας και όχι πάνω από 163. 
Για την είσπραξη του οικοδομικού βοηθήματος, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στις κατά τόπους υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, φέροντας μαζί τους αριθμό βιβλιαρίου του ΙΚΑ, την Αστυνομική τους Ταυτότητα, φωτοτυπία βιβλιαρίου Εθνικής Τράπεζας και το εκκαθαριστικό του φετινού οικονομικού έτους.
Τονίζεται, ότι όσοι οικοδόμοι έχουν εισόδημα από εμπορικές επιχειρήσεις, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το Ε3, ενώ όσοι είναι αλλοδαποί θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν και άδεια παραμονής.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Σωματείο Οικοδόμων Σπάρτης, που βρίσκεται στην οδό Αγ. Νίκωνος 124 και στα τηλέφωνα            27310-28539       και             6976562579      .
Πηγή  http://lakonikos.gr
 

No comments:

Post a Comment

;