Σελίδες

Wednesday 12 October 2011

Ο Δημήτρης Λάζαρης γ.γ. του Δήμου Σπάρτης

Ο Δημήτρης Λάζαρης είναι ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σπάρτης.
Με την σχετική δημοσίευση στο ΦΕΚ από τις 27 Σεπτεμβρίου ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα του νέου, διευρυμένου, Δήμου Σπάρτης.

Ο Δημήτρης Λάζαρης έχει μακρά εμεπιρία στη Διοίκηση και στην Αυτοδιοίκηση έχοντας διατελέσει υπάλληλος και Προϊστάμενος στη νευραλική Διεύθυνση Γεωργίας ενώ σαν αυτοδιοικητικός είχε επαναλαμβανόμενη θητεί στο Νομαρχιακό Συμβούλιο όπου διετέλεσε και πρόεδρος.
Διαθέτει την γνώση και την ηρεμία που απαιτεί η θέση του γ.γ. σε μια περίοδο που οι ανακατατάξεις από τις συνενώσεις του Καλλικράτη δημιουργούν αναταράξεις. Έχει εμπειρία στη διοίκηση προσωπικού, το οποίο θεωρεί ως το έτερον μέρος μιας πετυχημένης διοίκησης.
Ανέλαβε καθήκοντα γενικού γραμματέα μετά από πρόταση του Δημάρχου Σταύρου Αργειτάκου, και αφού προηγουμένως παραιτήθηκε από τη θέση του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου.
Η νέα Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα είχε στερηθεί τις υπηρεσίες αυτής της επιτελικής και συντονιστικής θέσης. Από τον Νοέμβριο, οπότε θα έχει γίνει και η εγκατάσταση στα νέα γραφεία της Γραμματείας αναμένεται κάποιες υποθέσεις του Δήμου να «τρέξουν» πιο γρήγορα ενώ αναμενόμενη πρέπει να θεωρείται  και η αναδιοργάνωση του προσωπικού.

No comments:

Post a Comment

;