Σελίδες

Thursday 6 October 2011

Θέματα κτηνοτροφίας σε ημερίδα στη Σπάρτη

Μια ημερίδα αφιερωμένη στην «Κτηνοτροφία στην Πελοπόννησο» διοργανώνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στη Σπάρτη ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Βόρειας Λακωνίας.
Οι ομιλίες θα λάβουν χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας (2ο χλμ ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου) και θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί. 

Αναλυτικά και σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερίδας, ο πρόεδρος του ΣΕΚ κ. Παναγιώτης Πεβερέτος θα ανοίξει τις ομιλίες με ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα της Κτηνοτροφίας και στις 12 το μεσημέρι ο κ. Γιάννης Κολυβάς, προϊστάμενος γραφείου Βρυξελλών της ΠΑΣΕΓΕΣ, θα αναπτύξει ορισμένες επισημάνσεις για την ΚΑΠ μετά το 2013. «Ο ρόλος του ΕΛΟΓΑΚ στη στήριξη της κτηνοτροφίας» είναι το θέμα για το οποίο θα μιλήσει στις 12.20΄ μμ ο πρόεδρος του ΕΛΟΓΑΚ, καθηγητής, κ. Ανδρέας Γεωργούδης, ενώ στις 12.40΄ μμ ο αντιπρόεδρος του ΣΕΚ κ. Ελευθέριος Γίτσας θα αναλύσει τις θέσεις του ΣΕΚ για τους βοσκοτόπους. 
Τέλος, στη 1 το μεσημέρι, ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Βόρειας Λακωνίας κ. Γεώργιος Ντάρμος θα δώσει ομιλία με θέμα «Μετακινούμενοι κτηνοτρόφοι». 
Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με διεξοδική συζήτηση πάνω σε ερωτήσεις του κοινού.

No comments:

Post a Comment

;