Σελίδες

Wednesday 12 October 2011

11o Τουρνουά Μπάσκετ στην Σκούρα

Το 11ο Τουρνουά Μπάσκετ Τριμελών Ομάδων (3Χ3) διοργάνωσαν στην Σκούρα ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος της οικείας Τοπικής Κοινότητας και ο ΑΠΟ  Σκούρας  «ο Ζαχαριάς» με την υποστήριξη του Δήμου Σπάρτης.
Σε μια προσπάθεια ανάδειξης του αγωνιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα του αθλήματος, έχει πλέον καθιερωθεί ένα μοναδικό μπασκετικό γεγονός με την ελεύθερη συμμετοχή όλων των αθλητών και των φίλων του αθλήματος. 
Η διοργάνωση ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου με τους προκριματικούς αγώνες, αλλά οι τελικοί που είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 7/9 αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας. Έτσι, οι τελικοί πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18/9 στο γήπεδο του Δημοτικού Σχολείου Σκούρας, με τη σχετικά άνετη επικράτηση της ομάδας «Σταθμός». 
Παράλληλα με τους τελικούς, διεξήχθη ο διαγωνισμός τρίποντων με 7 συμμετέχοντες και τελικό νικητή τον Κώστα Ματθαίο, με 6 επιτυχίες στις 15 προσπάθειες. 
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια στον νικητή του διαγωνισμού Τριπόντων Κώστα Ματθαίου και στους δευτεραθλητές με την επωνυμία «Σκούρα 2011», που αποτελείτο από τους αθλητές Στέφανο Αλεξίου, Κωνσταντίνο Βλήτα, Γεώργιο Βουθούνη και Δημήτριο Κούρο.
Στη νικήτρια ομάδα «Σταθμός», που αποτελείται από τους Ηλία Κασσάκο, Γιάννη Μπουγάδη, Γεώργιο Νικόλαρο και Γιάννη Τσαγκαρούλη, απονεμήθηκαν κύπελλο, χρυσά μετάλλια και τιμητικά διπλώματα. 
Η Οργανωτική Επιτροπή επιθυμεί και οφείλει να ευχαριστήσει τα καταστήματα που την υποστήριξαν, το δήμο, το δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Σπάρτης και το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Σκούρας-Γκοριτσάς για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση.

No comments:

Post a Comment

;