Σελίδες

Tuesday 21 June 2011

Παρεμβάσεις στο Δημόσιο τομέα, στο παρεμπόριο και στην Περιφέρεια

Τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους διαγράφεται η κρίση της ελληνικής οικονομίας και του εμπορίου περιγράφει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης κ Παναγιώτης Γεωργανές. Με σαφήνεια αναφέρεται στα δημοσιονομικά τα οποία πρέπει να μπούν σε τάξη, ενώ ο τεράστιος δημόσιος τομέας πρέπει να περισταλεί.


«Στη Λακωνία οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι αποτελούν το 65%» θα πεί για να προσθέσει ότι το παρεμπόριο είναι ακόμα μια μεγάλη πληγή που πρέπει να περιορισθεί όχι μόνο στη Σπάρτη αλλά σε ολόκληρη τη Λακωνία. Αναφερόμενος στην στήριξη των τοπικών προϊόντων αναφέρεται στο Κίνημα Πολιτών που έχει Παράρτημα και στη Σπάρτη. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σχετική συνέντευξη τύπου για τη δράση του.

Σε ερώτηση σχετικά με το θεσμό των προσφορών αναφέρει ότι πρέπει να γίνεται με προσοχή και με μέτρο ενώ επισημαίνει την έλλειψη ελληνικών ετικετών στον τομέα της ένδυσης.

Επιχειρώντας να προσεγγίσει και τον ρόλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην κρίση αναφέρει ότι θα πρέπει να επισπεύσει τα βασικά έργα που λείπουν από τον Νομό και να στηρίξει προγράμματα και δράσεις για την ενθάρρυνση των επενδύσεων στη Λακωνία.
Πηγή  http://www.notospress.gr

No comments:

Post a Comment

;