Σελίδες

Thursday 2 June 2011

Κονδύλι για εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό «Τρίπολη – Σπάρτη – Γύθειο». .

Κονδύλι για εργασίες σε σημεία της εθνικής οδού από την Τρίπολης, προς τη Σπάρτη και το Γύθειο ενέκρινε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση (ΔΕΣΕ Πελοποννήσου). Πρόκειται για αποφάσεις που λήφθηκαν εξαιτίας της ανάγκης για άμεση εκτέλεση επειγουσών εργασιών στοιχειώδους συντήρησης.

Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκε, δαπάνη μέχρι του ποσού των 18.000,00 € για την εκτέλεση επειγουσών εργασιών στοιχειώδους συντήρησης για διάνοιξη τάφρων, καθαρισμού τάφρων και ερεισμάτων, και άρση καταπτώσεων, σε διάφορες θέσεις ποδός ορυγμάτων και στέψεων επιχωμάτων, κατά μήκος του οδικού υποτμήματος από Μανθυρέα (είσοδος= ΧΘ. 11+500) έως το «Ηρώον των 118» (= ΧΘ. 35+500), (εξαιρουμένων των οδικών υποτμημάτων που ευρίσκονται εντός των εγκεκριμένων ορίων οικισμών), της Εθνικής Οδού Τρίπολη-Σπάρτη-Γύθειο.
Η αντίστοιχη δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις που έχουν εγκριθεί για εκτέλεση εργασιών στοιχειώδους συντήρησης του Εθνικού Οδικού Δικτύου (Ε.Ο.Δ.) αρμοδιότητας Δ.Ε.Σ.Ε. / της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από πόρους της «Τ.Ε.Ο.» Α.Ε.
Επίσης, με άλλη απόφαση εγκρίθηκε δαπάνη μέχρι του ποσού των 20.000,00 € για την εκτέλεση επειγουσών εργασιών στοιχειώδους συντήρησης για αποκατάσταση βατότητας και επικινδύνων καθισμάτων κλπ., του οδοστρώματος/καταστρώματος, δια της εφαρμογής ασφαλτομιγμάτων κλειστού τύπου και συναφών εργασιών, εντός του οδικού υποτμήματος από Σπάρτη (έξοδος = ΧΘ. 2+000) έως Στρατόπεδο Κ.Ε.Ε.Μ. (=ΧΘ. 15+000), [εξαιρουμένων των οδικών υποτμημάτων που ευρίσκονται εντός των εγκεκριμένων ορίων οικισμών και θέσεων άλλου Έργου], της Εθνικής Οδού υπ’ αρ. 39: Τρίπολη-Σπάρτη-Γύθειο.
Πηγή : http://www.news.935radio.gr

No comments:

Post a Comment

;