Σελίδες

Friday 7 January 2011

Πρόσληψη Νοσηλευτικού Προσωπικού Στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης

Τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου ορκίστηκαν ενώπιον του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, κ. Νικολάου Κουφού και ανέλαβαν υπηρεσία πέντε νοσηλεύτριες του Κλάδου Τ.Ε και Π.Ε. οι οποίες διορίστηκαν από το Υπουργείο Υγείας και ανέλαβαν κανονικά τα καθήκοντά τους.
Να σημειωθεί ότι κατά το τελευταίο τρίμηνο έχουν προσληφθεί με την ίδια διαδικασία στο Νοσοκομείο Σπάρτης πέντε ακόμη υπάλληλοι νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού.
Επίσης, έχουν πάρει ΦΕΚ διορισμού άλλες δέκα νοσηλεύτριες, δύο υπάλληλοι ΤΕ Ραδιολογίας και ένας ΠΕ Διοικητικού - Λογιστικού των οποίων αναμένεται σύντομα η πρόσληψή τους.
Με τις προσλήψεις αυτές, ενισχύεται κυρίως η νοσηλευτική υπηρεσία του Νοσοκομείου και διευκολύνεται το έργο του υπάρχοντος προσωπικού, ως προς την εξυπηρέτηση των ασθενών.
Τέλος, εκ μέρους της Διοίκησης, εκφράζονται δημοσίως τα συγχαρητήρια και οι ευχαριστίες προς το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο με επαγγελματική ευσυνειδησία και αυταπάρνηση, ολοκληρώνει ένα έργο προσφοράς στους ασθενείς, το οποίο αναλογεί σε υπέρμετρο προσωπικό από αυτό που διαθέτει η Υπηρεσία.

No comments:

Post a Comment

;