Σελίδες

Tuesday 28 September 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΝΟΔΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Σπάρτη 27/9/2010 Την Κυριακή 26/9/2010 και ώρα 18:00 μ.μ στο ξενοδοχείο «Μενελάιον» έλαβε χώρα διευρυμένη ΝΟΔΕ.

Σε κλίμα πάνδημης ομοψυχίας επιβεβαιώθηκε η απόλυτη στήριξη στην υποψηφιότητα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δημητρίου Δράκου και του Αντινομάρχη Λακωνίας κ. Παναγιώτη Φαρλέκα.



Παρέστησαν ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Μ. Αγγελάκας ο οποίος στην ομιλία του ανέπτυξε το μήνυμα των Αυτοδιοικητικών Eκλογών και της σημασίας που αυτές έχουν για την χώρα.


Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Δημήτριος Δράκος ο οποίος ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του ως άριστος γνώστης της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσης παραβρέθηκαν οι βουλευτές του νομού κ. Γρ. Αποστολάκος και Α. Δαβάκης καθώς και η πολιτευτής κ.Φ. Πατριανάκου, ο Νομάρχης Λακωνίας, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Λακωνίας, οι Δήμαρχοι του νομού, ο Τομεάρχης της Ν.Δ. Πελοποννήσου, σύσσωμη η ΝΟΔΕ, οι υποψήφιοι, οι εκπρόσωποι όλων των παραγωγικών τάξεων και συνδικαλιστικών φορέων.

Η ενότητα όλων και η διάχυτη αισιοδοξία από την πολύ μεγάλη συμμετοχή η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δίνει νέα δυναμική και πίστη στην προοπτική της νίκης για την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Εμπρός όλοι μαζί με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Δημήτρη Δράκο.

Ο εκπρόσωπος τύπου ΝΟΔΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Δ. ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ

Οικονομολόγος

No comments:

Post a Comment

;