Σελίδες

Saturday 4 September 2010

Ανεξάρτητος πολυσυλλεκτικός συνδυασμός για το Δήμο Σπάρτης

Προσπάθεια για τη δημιουργία ανεξάρτητου πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου στο νέο Δήμο Σπάρτης βρίσκεται σε εξέλιξη. Το σημειώνει ο φερόμενος ως επικεφαλής της συγκεκριμένης αυτοδιοικητικής πολιτικής κίνησης Γιώργος Πουλοκέφαλος, πολιτικός μηχανικός. Ο ίδιος απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους ενεργούς, ελεύθερους και προοδευτικούς συμπολίτες και κάνει λόγο για συνδυασμό - φορέα ανατροπής.

Σε δήλωση - απάντησή του στο δημοσίευμα της “Ε“ την 1η Σεπτεμβρίου, ο κ. Πουλοκέφαλος σημειώνει: «Η προσπάθεια για δημιουργία ανεξάρτητου ψηφοδελτίου για το Δήμο Σπάρτης είναι μια πραγματικότητα σε εξέλιξη, που έρχεται ως απότοκος μιας αναγκαιότητας για αλλαγή στα αυτοδιοικητικά δεδομένα του τόπου μας και σαφώς δεν περιχαρακώνεται σε στενά κομματικά πλαίσια. Με την έννοια αυτή είναι μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους ενεργούς, ελεύθερους και προοδευτικούς συμπολίτες μας που αποδέχονται πάγιες δημοκρατικές αρχές και αξίες χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις, ηγεμονισμούς και κατεστημένες αντιλήψεις.
Ο υπογράφων και φερόμενος ως επικεφαλής αυτής της αυτοδιοικητικής πολιτικής κίνησης σαφώς και έχει τις πολιτικές αναφορές του στο ΠΑΣΟΚ και έχει πολιτική ταυτότητα, όμως θέλουμε να δηλώσουμε αλλά και να γίνει κατανοητό ότι ο συνδυασμός μας έχει τα χαρακτηριστικά, αλλά και τη δυναμική μιας ανεξάρτητης πολυσυλλεκτικής προσπάθειας και επιζητεί τη λαϊκή αποδοχή και στήριξη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως φορέας ανατροπής και υπέρβασης παρωχημένων συντηρητικών αυτοδιοικητικών δομών. Και εκεί θα κριθούμε».
πηγή: http://www.eleftherianews.gr/

No comments:

Post a Comment

;