Σελίδες

Wednesday 11 May 2011

Δωρεάν μαθήματα ΕCDL από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Δωρεάν μαθήματα ECDL διοργανώνει το πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής στο πλαίσιο του προγράμματος «Απεριόριστες Δυνατότητες» της Microsoft (Unlimited Potential). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άνεργους και μακροχρόνια άνεργους, με προτεραιότητα σε άνεργες γυναίκες αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών ή μητέρες πολύτεκνων οικογενειών. Επίσης, απευθύνεται σε μετανάστες, πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο.


Οσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα από τα τμήματα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής και να την καταθέσουν μέχρι την Τρίτη 17 Μαΐου, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΕΔΕΠ, Κοραή 3, ΤΚ 10564, Αθήνα υπόψη Μανώλη Λαμπόβα ή στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, υπόψη Σοφίας Σακελλαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επικοινωνεί με το Επιμελητήριο Αρκαδίας στα τηλέφωνα 2710 227141-2 ή με την ΕΔΕΠ/HePIS στο τηλέφωνο 210 3729161.

Με τη λήξη του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν την αναγνωρισμένη πιστοποίηση ECDL.

No comments:

Post a Comment

;