Σελίδες

Tuesday 3 May 2011

Με απόφαση των ΚΤΕΛ: Οριστικό «στοπ» στη μεταφορά μαθητών

Συνολική αναστολή στη δωρεάν μεταφορά των μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από και προς τα σχολεία του νομού μας, ανακοίνωσε η διοίκηση του ΚΤΕΛ Λακωνίας, λόγω της μη εξόφλησης των οφειλομένων από το κράτος ποσών για το έτος 2010, καθώς και του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους.

Έτσι, από αύριο 4 Μαΐου, μισθωμένα λεωφορεία, ταξί και ΙΧ τραβούν χειρόφρενο και η μεταφορά των μαθητών θα εκτελείται μόνο από τα τακτικά νομαρχιακά δρομολόγια του ΚΤΕΛ Λακωνίας ΑΕ.


Σημειώνεται, ότι οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα ειδικά μαθητικά δελτία ή τις βεβαιώσεις που τους έχουν χορηγηθεί από τα σχολεία τους και αποδεικνύεται η μαθητική τους ιδιότητα, προκειμένου να πληρώνουν το εισιτήριο μειωμένο κατά 50%, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα επιβαρύνονται με ολόκληρο το αντίτιμο.

Μάλιστα, η διοίκηση του ΚΤΕΛ απέστειλε εξώδικο έγγραφο προς την περιφέρεια Πελοποννήσου, εξαιτίας της άρνησης των υπευθύνων να εγκρίνουν έστω την καταβολή του 80% των δεδουλευμένων και μάλιστα τη στιγμή που δεν έχουν εξοφληθεί ούτε οι δεδουλευμένες αποδοχές του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους.
Πηγή http://www.lakonikos.gr

No comments:

Post a Comment

;