Σελίδες

Friday 11 March 2011

Προσέλκυσε το ενδιαφέρον η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων

Τα εγκαίνια της 4ης Έκθεσης Λακωνικών Προϊόντων πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 9/3 στην αίθουσα του Μετρό, ενώ από την πρώτη μέρα λειτουργίας της προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και των διερχομένων του πιο πολυσύχναστου σημείου της Αθήνας.
Την εκδήλωση έναρξης της λειτουργίας της παρουσίασε ο πρόεδρος της Επιτροπής διοργάνωσης και δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης κ. Μ. Μανουσάκης. Παραγωγοί προϊόντων όπως το λακωνικό λάδι, οι ελιές, τα πορτοκάλια, το μέλι, τα παραδοσιακά ζυμαρικά και γλυκίσματα και πολλά άλλα άδραξαν την ευκαιρία της εξωστρέφειας και της προβολής των δραστηριοτήτων τους. Ξεχωριστή ήταν και η φετινή παρουσία των λακωνικών εκδόσεων «Αδούλωτη Μάνη» του Γ. Δημακόγιαννη, που έφεραν σε γνωριμία με το κοινό πάνω από δέκα νέα βιβλία.
Ανάμεσα στους επισκέπτες που βρέθηκαν στο μετρό του Συντάγματος για να αποδείξουν ότι συμπαρίστανται στη λακωνική προσπάθεια εντοπίσαμε τους βουλευτές κ.κ. Λ. Γρηγοράκο, Θ. Δαβάκη και Γρ. Αποστολάκο, τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλη, την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Σπ. Φλώρο, το δήμαρχο Σπάρτης κ. Στ. Αργειτάκο, τους αντιδημάρχους Ευρώτα κ. Ηλ. Παναγιωτακάκο και Νικολέτα Χρήστου-Μιχαλούτσου και άλλους. Επίσης, παρουσία δήλωσαν η πρ. βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπάρτης κ.κ. Βαγγέλης Βαλιώτης και Νίκος Μηλιάκος, Ευρώτα κ. Φίλ. Πήλιουρας και ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ, συντοπίτης μας, κ. Δημ. Μηλιάκος.
Η έκθεση στο Σύνταγμα θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Μαρτίου, ενώ τη διοργάνωση φέτος ανέλαβε η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού», με τη συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και τους Δήμους Σπάρτης, Ανατολικής Μάνης, Ελαφονήσου, Ευρώτα και Μονεμβασιάς.
πηγή http://www.lakonikos.gr

No comments:

Post a Comment

;