Σελίδες

Thursday 31 March 2011

«Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα»: 70 εκ. ευρώ επιπλέον για υποψήφιους επενδυτές

Την αύξηση του προϋπολογισμού του νέου προγράμματος του ΕΣΠΑ «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» από 30 σε 100 εκατ. ευρώ αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, αφού έλαβε υπόψη το μεγάλο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για εξωστρεφή προσανατολισμό και κατόπιν συνάντησης με τους εκπροσώπους των εξαγωγικών φορέων της χώρας (ΠΣΕ, ΣΕΒΕ & ΣΕΚ).


Το Έντυπο Υποβολής όπως και όλα τα έντυπα της πρόσκλησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα βρίσκουν στους παρακάτω διαδικτυακούς τόπους του ΥΠΟΙΑΝ (http://www.ypoian.gr/), της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας (www.ggb.gr), της ΕΥΔ ΕΠΑΕ (http://www.antagonistikotita.gr/), του ΕΣΠΑ (http://www.espa.gr/, http://www.ependyseis.gr/mis) και του ΕΦΕΠΑΕ http://www.efepae.gr/.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» άρχισε να υλοποιείται με την προκήρυξή του, στις 4 Φεβρουαρίου 2011, ενώ η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε στις 10 Μαρτίου και προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 24 Μαΐου.
Περαιτέρω πληροφορίες παρέχονται από τον ΕΦΕΠΑΕ και τους εταίρους του στα τηλέφωνα 210-6985210 και με το γραφείο πληροφόρησης κοινού της ΕΥΔ- ΕΠΑΕ στο τηλ. 8011136300.

No comments:

Post a Comment

;