Σελίδες

Friday 13 January 2012

Η κοπή πίτας της ΕΠΣ Λακωνίας

Παρουσία της περιφεριακής αρχής, αλλα και εκπροσόπους του Δ. Σπάρτης, των Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, αλλά και της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου η κοπή της προτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ Λακωνίας.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Λακωνίας, ενώ ο πρόεδρος της ενωσης κ. Παναγιώτης Καρράς υποδέχθηκε τους παρευρισκομένους απευθύνοντας ειδικές ευχαριστίες στην αντιπεριφεριάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα για την φιλοξενία.

Την αιρετή περιφέρεια εκπροσώπησαν ο περιφεριάρχης Πελοπονήσου κ. Πέτρος τατούλης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, ο πρόεδρος του Περιφεριακού συμβουλείου κ. Γιώργος Πουλοκέφαλος και ο περιφεριακός σύμβουλος κ. Ηλίας Στρατηγάκος. Από την Δημοτική αρχή παρέστησαν ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Λεωνίδας Καράτζαλης.
Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο αστυνομικός διευθηντής Λακωνίας κ. Νικόλαος Ιωαννίδης, ο διοικητής Ασφάλειας Σπάρτης κ. Ζαχαρίας Αγρανιώτης, διαιτητές της ΕΠΣ Λακωνίας, όπως επίσης και ο Λάκωνας βουλευτής κ. Γρ. Αποστολάκος και η πολιτευτής της ΝΔ κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, στην οποία και «έπεσε» το φλουρί.
Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος Γιώργος Σκοπαράτζος.

No comments:

Post a Comment

;