Σελίδες

Thursday 12 January 2012

«Όργωσαν» τον Πάρνωνα οι Λέσχες αυτοκινήτων 4Χ4

Γράφει ο Νίκος Μπακής.      
Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου 4Χ4 συγκεντρώθηκαν το τριήμερο των Φώτων Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στον Πάρνωνα για την πρώτη εξόρμηση του 2012.

Ο εμπνευστής αυτής της συναρπαστικής περιπέτειας Πάνος Γαλανόπουλος προσκάλεσε Σπαρτιάτες, μέλη της ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4, καθώς και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την Πάτρα. Όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση έφεραν και τις οικογένειές τους μαζί ως εκδρομή, συνδυάζοντας έτσι «το τερπνόν μετά του ωφελίμου».
Παρ’ ότι η βροχή και το χιόνι έπεφταν ακατάπαυστα όλη μέρα οι drivers όμως δεν πτοήθηκαν ούτε λεπτό από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, αντιθέτως μάλιστα επιδόθηκαν, όπως εκείνοι ξέρουν καλύτερα, στο αγαπημένο τους σπορ που δεν είναι άλλο από το ατελείωτο λασπόλουτρο, κατάβαση επικίνδυνων ρεματιών και διάσχιση δύσβατων δασικών δρόμων, οι οποίοι είχαν να πατηθούν τουλάχιστον 20 χρόνια από άλλα οχήματα.
Η αποστολή απαρτιζόταν από 12 οχήματα (10 jeep και 2 αγροτικά 4Χ4) και τα πληρώματά τους, τα οποία ξεπερνούσαν τα 30 άτομα, έμειναν ικανοποιημένα από τη περιπλάνησή τους μέσα στη Φύση της Λακωνικής γης.

No comments:

Post a Comment

;