Σελίδες

Tuesday 29 September 2009

Η πρώτη μεγάλη εμφάνιση του Πουλοκέφαλου, τράβηξε κοντά του όλο το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Η πρώτη μεγάλη εμφάνιση - ομιλία του υποψηφίου βουλευτή με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λακωνίας Γιώργου Πουλοκέφαλου, έγινε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στη Σπάρτη.
Από πρώτη ματιά είδαμε στην κατάμεστη αίθουσα να βρίσκονται όλα σχεδόν τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., δείχνοντάς στον κ. Πουλοκέφαλο τη συμπαράσταση τους, αλλά στέλνοντας και μηνύματα στην αντίπερα όχθη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Λακωνία, για το τι θ' αντιμετωπίσει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.
Ανάμεσα στα πρωτοκλασάτα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση ήταν και οι παλιότερα υποψήφιοι βουλευτές με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λακωνία, η πρώην Περιφερειάρχης Ιωνίων Νήσων Τασία Κανελοπούλου και το στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών Γιάννης Καπελέρης, ενώ ήταν παρόν και η παρουσία του Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λακωνίας Ηλία Στρατηγάκου.
Τον κ. Πουλοκέφαλο προλόγισε ο τέως Δήμαρχος του Έλους Θεόδωρος Μπόλας.
Στην ομιλία του ο κ. Πουλοκέφαλος μεταξύ άλλων τόνισε "νιώσαμε τι θα πει πολιτικός εμπαιγμός και τι θα πει υποκρισία", κάνοντας επίθεση στη Ν.Δ. και συνέχισε "εδώ και 6 χρόνια ζούμε μια κατάσταση απίστευτης ανικανότητας, αντίστοιχης με τη μετριότητα του πρωθυπουργού και των ατάλαντων υπουργών του".
Επίσης έκανε λόγο για "ιδανικούς αυτόχειρες" μιας και "τώρα παρακολουθούμε απλά την κατάρρευση της υπαρκτής δεξιάς και την πολιτική της ευθανασίας".
Για τη Λακωνία επεσήμανε πως "αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, θα λέγαμε ότι η Λακωνία βρίσκεται σε μια επικίνδυνη στασιμότητα" και σε άλλο σημείο είπε "δεν μπορεί η Λακωνία το 2009 να εξακολουθεί να παραμένει η Περιφέρεια της Ελληνικής Περιφέρειας".
Πηγή και περισσότερες πληροφορίες και οπτικοακουστικά στο
http://ekloges-apela.gr/ek1-6.html

No comments:

Post a Comment

;