Σελίδες

Wednesday 15 July 2009

ψηφιακή Ενίσχυση των Τουριστικών Επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνη τα μέλη του ότι τα υπουργεία Οικονομικών και Τουριστικής Ανάπτυξης, ανακοίνωσαν δράσεις για την ψηφιακή Ενίσχυση των Τουριστικών Επιχειρήσεων, συνολικού προυπολογισμού επενδύσεων 108 εκατομμυρίων ευρώ.
Η πρώτη δράση αφορά στην «Ψηφιακή Ενίσχυση των ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων για την δημιουργία διαδικτυακών τόπων προβολής και συστημάτων ηλεκτρονικών κρατήσεων».
Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ψηφιακής Στρατηγικής και χρηματοδοτείται από πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» ΕΣΠΑ 2007-2013.
Τα ξενοδοχειακά και τουριστικά καταλύματα θα μπορούν να υποβάλλουν τις επενδυτικές τους προτάσεις για αξιολόγηση από την 1η Σεπτεμβρίου 2009.
Ευκαιρία και για τις ξενοδοχειακές μοναδες του χωριού μας να κάνουν τις απαραίτητες αιτήσεις και να μπούν πιο δυναμικά στο κυνήγι τουριστικής πελατίας μέσω του διαδυκτίου. Σίγουρα κάτι πολύ ωφέλιμο για τις επιχειρήσεις τους αλλά και για το χωριό γενικά εφόσον προσέλκυση τουριστών θα ωφελίσει και τα υπόλοιπα μαγαζιά και επιχειρίσεις του χωριού.
Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικούς οδηγούς υποβολής και αξιολόγησης μπορούν να βρούν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λακωνίας
: http://www.lcci.gr/

No comments:

Post a Comment

;