Σελίδες

Monday 7 October 2013

Διευκρινήσεις σχετικά με την μη συμετοχή του Α.Σ "Ο Καρυάτης" στο φετινό πρωταθλημα.

Ο Κος Δημήτρης Αρβανίτης έστειλε την ακόλουθη διευκρινιστική απάντηση σχετικά με το προηγούμενο άρθρο στο ιστολογιό μας σχετικά με την μη συμετοχή του Καρυάτη στο φετινό πρωτάθλημα.

ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣ Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ.
ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΑΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΜΗ ΕΠΑΡΚΗ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΓΟ ΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΙΚΑΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.
Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Ο Α.Σ. ΚΑΡΥΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΙΜΗΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΛΠ.
ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ? ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΣΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΗΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.
ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο Α.Σ.. "Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ" ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΝΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.
ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΕΛΠΙΖΩ Ο Α.Σ. "Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ" ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Ευχαριστώ τον Δημήτρη για τις άμεσες διευκρινήσεις σχετικά με την μη συμετοχή του Α.Σ "Ο Καρυάτης" στο φετινό πρωταθλημα.
Ο σκοπός μου δεν ήταν μοχθηρός ή να κατηγορήσω κανένα άτομο για την μη συμετοχή του συλλόγου στο φετινό πρωτάθλημα αλλά για να λάβουμε και εμείς οι άσχετοι κάποια γνώση για τους λόγους της μη συμετοχής.
Ζητώ συγνώμη αν έθιξα κάποιο άτομο αλλά δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός. αλλά να θέσω ερωτήσεις από αγάπη για τον σύλλογο και για το χωριό μας. Το ότι υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Κος Θεόδωρος Μεντής που έχουν δουλέψει ακούραστα και έχουν δώσει τον πολύτιμο χρόνον τους για καθε τι αθλητικό και πολιτισμικό για το χωριό μας είναι γνωστό σε όλους και είμαστε ευγνώμονες όλοι οι καρυάτες και εγώ προσωπικά γι' αυτή την ακούραστη και συνεχη προσπαθειά τους.
Ελπίζω και εγώ όπως ο Δημήτρης και οι υπόλοιποι Καρυατες να επανέλθει ο Α.Σ "Ο Καρυατης" στο επόμενο πρωτάθλημα.
Πάνος Α. Ντάρμος




3 comments:

  1. Οφείλω να πώ ότι δεν χρείαζεται αυτή η απάντηση γιατί για όσους παρακολουθούν από κοντα τις δραστηριότητες του αθλητικού συλλόγου, καθώς ξέρουν ότι τα ακούραστα μέλη του είναι αξιέπαινα. Μιας όμως και έγινε θέμα με τις εργασίες που γίνονται στα αποδητήρια του γηπέδου, καλό θα ήταν να μας ενημερώνουν για να μαθαίνουμε και εμείς τις δραστηριότητες, αγωνιστικές και μη, του συλλόγου για να μαθαίνουν και όλοι οι υπόλοιποι τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

    ReplyDelete
  2. Καρυατες μου !! Ολα καλως. Εγινε ορθη ενημερωση και το θεμα κλεινει εδω. Κανεις μα κανεις δε αμφισβητει την αγαπη,τους αγωνες και τις προσπαθειες κανενος . Τα αναγνωριζουμε και σας ευχαριστουμε και πανω απο ολα τα εκτιμουμε οσο τιποτα αλλο.Ευχαριστουμε ολα τα μελη ολων των συλλογων του χωριου μας στην Αραχωβα οσο και σε καθε αλλο μερος της υδρογειου .

    ReplyDelete
  3. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ9 October 2013 at 02:04

    ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.ΝΤΑΡΜΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΥΑΤΕΣ, ΑΛΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ. ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΤΕΛΟΣ Ο ΑΣ Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ" ??? ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ReplyDelete

;