Σελίδες

Saturday 5 October 2013

Δεν συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα ο Aθλητικός Σύλλογος "Ο Καρυάτης"

Διαβάζωντας σήμερα το προσεχής πρόγραμα του Ε.Π.Σ Λακωνίας μετα λύπης μας βλέπουμε ότι δεν περιλαμβάνει στο φετινό προγραμμά του και τον Αθλητικό Σύλλογο του ¨ΚΑΡΥΑΤΗ".
Οπως όλοι ξέρουμε Ο Αθλητικός Σύλλογος "Ο Καρυάτης" ιδρύθηκε το 1926 και σκοπός του είναι " η αρμονική ανάπτυξη των σωματικών, ιθικών και πνευματικών τάσεων και ιδιοτήτων της νεολεας Αραχώβης".
Στο περσινό πρωταθλημα η ομάδα του Καρυάτη τερμάτησε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και είχε φέρει αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν αρκετά παιδιά από τις Καρυές να  στελεχώσουν την ομάδα αλλά αυτό το πρόβλημα ήταν παρών και τα περασμένα χρόνια και παρ'όλλα αυτά η ομάδα συνέχισε να αγωνίζεται και να προβάλλει το χωριό μας.
Με την μή συμετοχή της ομάδας μάλλον θα σταματήσει και όποια χρηματοδότηση έπαιρνε από το κράτος και ετσι ίσως ξεκινήση και το τέλος της ζωής του Αθλητικού Συλλόγου μας.  
Βλεπω ότι και σήμερα οι αρμόδιοι του συλλόγου έχουν ξεκινήσει κατασκευαστικές μετατροπές στα αποδητήρια του γηπέδου στο χωριό. Για πιον σκοπό κάνουν αυτές τις κατασκευαστικές αλλαγές εάν ο Σύλλογος του Καρυάτη δεν υπάρχει πια?
Τώρα για πιο λόγο δεν βρίσκετε η Ομάδα του Καρυάτη στην φετινή διοργάνωση δεν τον ξέρουμε αλλά ίσως υπάρχει κάποια λογική πίσω από την απόφαση να μην λάβει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα. Θα θέλαμε να μάθουμε.

1 comment:

  1. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ7 October 2013 at 01:53

    ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣ Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ. ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΑΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΜΗ ΕΠΑΡΚΗ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

    ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΙΚΑΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

    Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑΣ Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΙΜΗΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΛΠ.

    ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΣΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο Α.Σ Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΝΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.

    ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΕΛΠΙΖΩ Ο Α.Σ. Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

    ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ReplyDelete

;