Σελίδες

Thursday 27 December 2012

"Διαμόρφωση χώρου στο Κοινοτικό Ιατρείο των Καρυών"

Στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Σπάρτης την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 αποφασήσθει ομόφωνα την έγκρηση εκτέλεσης έργου για την "Διαμόρφωση χώρου  στο Κοινοτικό Ιατρείο των Καρυών" προυπολογισμού 12.000,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου το ΦΠΑ 23% με το σύστημα της απευθείας ανάθεσης, σύμφωνα με την εισήγηση της Δ/νσης Τ.Υ. του Δήμου και την υπ. αριθμόν 142/2012 τεχνική μελέτη της Δ/νσης Τ.Υ. του Δήμου.
Συγκεκριμένα προβλέπεται η καθαίρεση της διαίρεσης ανάμεσα στο κουζινάκι και στο μπάνιο του κοινοτικού  Ιατρείου, ώστε να μεγαλώσει ο χώρος του μπάνιου. Στο χώρο του μπάνιου (ταβάνι και τοίχοι)θα τοποθετηθεί γυψοσανίδα άνθυγρη, πάχους 12 mm, και θερμομόνωση με πλάκες από αφρώδη εξηλασμένη πολυστερίνη.
Επιπλέον θα γίνει επένδυση των τοίχων με κεραμικά πλακίδια πορσελάνης μέχρι το 2,20 μ, επίστρωση του δαπέδου με πλακάκια και πλήρης εξοπλισμός του μπάνιου με ντουζιέρα, λεκάνη, νιπτήρα, καθρέπτη και παροχή για πληντήριο ρούχων. 
Στο κουζινάκι θα κατασκευαστούν ερμαρία δαπέδου με πέντε (5) συρτάρια, ερμαρία κουφομάτων και τοποθέτηση άλλων, που υπάρχουν στην αποθήκη της κοινότητας, και βερνικοχρωματισμός αυτών και της πόρτας της κεντρικής εισόδου.
Το έργο ανατέθει την ΕΔΕ Ι.ΚΕΡΧΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ, η οποία ανακηρύχθει πρώτη μειοδότρια με ποσοστό έκπτωσης 31% και ηοποία διαθέτει τα απαιτούμενα δικ/κα σύμφωνα με το αρ. πρωτ. 1727/97 έγγραφο του Υπ. Εσωτερικών.
Η απόφαση αυτή πήρε αυξ. αριθ. 497/2012

No comments:

Post a Comment

;