Σελίδες

Wednesday 19 December 2012

Ανακατασκευή σκεπής Ι.Ν. Αποστόλου Ανδρέα... Repair of the damaged roof of Agios Andreas Church



Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εφημέριος το χωριού μας πατήρ Ευστράτιος, σε καλό δρόμο βρίσκεται η προσπάθεια για την ανακατασκευή της σκεπής του Κεντρικού Ναού του χωριού μας. Όπως είναι εμφανές αρκετά κεραμίδια έχουν αποκολληθεί και γι αυτόν τον λόγο έχει καταρτιστεί ήδη μελέτη κόστους ανακατασκευής όλης της σκεπής.  Αυτή θα σταλεί στο εξωτερικό για την εύρεση χρηματοδότησης μιας και εκφράστηκαν από ομογενείς το καλοκαίρι που μας πέρασε διάθεση για την κάλυψη του κόστους.

Χ. Κωνσταντόπουλος



It is fact that enough roof tiles of Agios Andreas Church have been damaged, but according to what is said by our village vicar Father Efstratios, efforts have begun to reconstruct the roof. A plan has already prepared and the final cost for rebuilding the entire roof has been set.
A research has begun now in order to find anyone of our beloved expatriates who is willing to fund this repair.

H. Konstantopoulos
 

1 comment:

  1. Το 2011 του Αγίου Παντελεήμονος στο τέλος της λειτουργιάς ο Ιερέας του χωρίου ανακοινώσε Κατόπιν δικαστικής συμβιβαστικής αποφάσεως έλαβε από επιτροπή εξουσιοδοτημένη από τον αυτόν το ποσόν των 95.000,00 δολαρίων από διαθήκη της αείμνηστης Helen Paul’s ( Ελένης Σωτηρόπουλου το γένος Τσαρουχά) δια την συντήρηση των Ναών του Αγίου Ανδρέα και Άγιας Παρασκευής και κατατεθήκαν στον λογαριασμό της εκκλησιάς του Αγίου Ανδρέα

    ReplyDelete

;