Σελίδες

Sunday 5 August 2007

Ενας ωραίος Γάμος στίς Καρυές

Ένας ωραίος γάμος έγινε το Σάββατο 21 Ιουλίου στις Καρυές Λακωνίας, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα. Με τα δεσμά του γάμου ένωσαν την αγάπη τους ο Βασίλης Ευαγγέλου και η Γεωργία Μέρμηγκα.



Ο γάμος έγινε στις Καρυές ύστερα από επιθυμία της νύφης η οποία ήθελε να γίνει ο γάμος τους στο χωριό καταγωγής των γονιών της Σταύρου και Δήμητρας Μέρμηγκα.


Κάθε καλοκαίρι όλη η οικογένεια έκανε τις διακοπές της στις Καρυές και η Γεωργία έχει να θυμάται πολλά από τα παιδικά της χρόνια. Η επιθυμία της να γίνει ο γάμος τους στις Καρυές, βρήκε σύμφωνο το γαμπρό αλλά και τους γονείς του, Σταύρο και Μαριάνθη Ευαγγέλου οι οποίοι και αυτοί είχαν εντυπωσιαστεί όταν βρέθηκαν για πρώτη φορά στις Καρυές.


Στο γάμο ήταν καλεσμένα 600 άτομα περίπου και από τις δύο οικογένειες. Η κεντρική πλατεία διαμορφώθηκε κατάλληλα ενώ το catering, τον στολισμό και τον φωτισμό του χώρου είχαν αναλάβει εταιρείες από την Αθήνα. Τα εκατοντάδες φαναράκια και ο ιδιαίτερος
φωτισμός των κτηρίων αλλά και της εκκλησίας έδιναν μία άλλη αίσθηση στον πανέμορφο αυτόν χώρο.
Η ορχήστρα του Θανάση Πολυκανδριώτη και ο Νίκος Χατζόπουλος διασκέδασαν τους καλεσμένους. Το ζευγάρι είχε φροντίσει να υπάρχει μπουφές και για αυτούς που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στις Καρυές.

Ήταν ένας ωραίος γάμος όπου όλα είχαν σχεδιαστεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.


Ευχόμαστε στο ζευγάρι να έχει μία ευτυχισμένη ζωή...

No comments:

Post a Comment

;