Car Insurance

Car Insurance

Wednesday, 22 January 2014

Πρόσκληση για την αποκριάτικη παρέλαση της Σπάρτης: «Mascarata 2014»

Προς:     Συλλόγους/Φορείς

Αρ. Πρωτ.: 329/20-1-2014

Θέμα: Πρόσκληση για την αποκριάτικη παρέλαση της Σπάρτης: «Mascarata 2014»

Κύριοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην αποκριάτικη παρέλαση που θα διεξαχθεί στο κέντρο της Σπάρτης: Mascarata 2014, υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης με τη συνεργασία του 300ου Συστήματος Ελλήνων Προσκόπων Σπάρτης και του Ολυμπιακού Κέντρου Σπάρτης.  Επιθυμία μας είναι να συμμετάσχει ο σύλλογός σας ως ξεχωριστή ομάδα μέσα στην παρέλαση με ΕΝΑ ΘΕΜΑ που θα αποφασίσετε. 
Για το σκοπό αυτό, χρειαζόμαστε το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας με τον υπεύθυνο της ομάδας-γκρουπ του συλλόγου, που θα βρίσκεται σε επαφή μαζί μας για τις εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδας μέχρι την παρέλαση.  Ο υπεύθυνος θα συγκεντρώνει τις ερωτήσεις της ομάδας και θα επικοινωνεί απευθείας μαζί μας για διευκρινήσεις ή πληροφορίες στο 6937132105 ή 2731025522 κα Αναστασία Πατρινού.  Επίσης ο αρχηγός του γκρουπ θα παραλάβει τις αφίσες για την παρέλαση και τις προσκλήσεις να τις διανείμει στα μέλη της ομάδας.
Θα θέλαμε να γνωρίζουμε τον αριθμό συμμετεχόντων του συλλόγου, διότι θα μας βοηθούσε στην προετοιμασία παραγγελίας υλικών: καραμούζες, σφυρίχτρες, σερπαντίνες, χαρτοπόλεμο τα οποία θα έχουν οι συμμετέχοντες μαζί τους σε τσαντάκι, ενώ καραμέλες και γλειφιτζούρια που θα μοιράζουμε κατά τη διάρκεια της πορείας στους θεατές. 
Άρματα δε θα υπάρχουν στην παρέλαση φέτος.
Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εάν έχετε τη δυνατότητα να διαθέσετε γαϊτανάκι για τη διάρκεια της παρέλασης το οποίο θα υποστηρίξει η ομάδα σας, πινιάτα ή ό,τι επιθυμείτε.
Οι στολές θα είναι φτιαγμένες από τον κάθε συμμετέχοντα με ίδια υλικά, δηλαδή στόχος μας είναι να φορέσει ο καθένας μας στολή που θα διαθέτει ο ίδιος και να υποστηρίξει το θέμα της ομάδας του.
Το σημείο εκκίνησης της παρέλασης θα σας κοινοποιηθεί με την εγγραφή σας στα γκρουπ και η συνάντηση θα οριστεί μία ώρα πριν την εκκίνηση για το συντονισμό, το χωρισμό, τη διανομή υλικών και τη φωτογράφηση των γκρουπ.
Σημείωση: Τα μικρά παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται οπωσδήποτε από τους γονείς/κηδεμόνες τους οι οποίοι επιθυμητό είναι να είναι και οι ίδιοι μασκαρεμένοι με κάποιο τρόπο και να μην φαίνονται μέσα στην ομάδα με τα πολιτικά τους ρούχα.
Ο υπεύθυνος –Αρχηγός του γκρουπ – να μας αποστείλει το όνομα του γκρουπ, τον αριθμό των συμμετεχόντων είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: spartaolympiccenter@gmail.com είτε στο facebook: ομάδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΑΡΤΗΣ (θα πρέπει να γίνει μέλος της ομάδας με αίτημα)-εκδήλωση: Mascarata 2014 και εκδήλωση προετοιμασία & προεργασίες mascarata 2014.  Σε αυτές τις εκδηλώσεις αναρτώνται συνεχώς οι εξελίξεις και η πορεία της προετοιμασίας καθώς και φωτογραφίες και ιδέες για τη συμμετοχή των γκρουπ.
Προτεινόμενες Θεματικές Ενότητες:
1. ΛΕΩΝΙΔΑΣ + 300, ΑΡΧΑΙΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ-ΓΟΡΓΩ-ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΑΘΗΝΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ- ΚΛΠ.
9. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
17. ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ / ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
25. ΙΣΠΑΝΟΙ-ΣΠΑΝΙΟΛΕΣ-TANGIERI
2. ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΛΤΣΕΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΚΑΠΕΛΑ ΠΑΠΙΓΙΟΝ
10. ΚΟΤΣΙΔΕΣ

18. ΚΛΟΟΥΝ-ΜΑΓΟΙ-ΤΣΙΡΚΟ-ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ-ΠΑΤΙΝΕΡ
26. ΚΙΝΕΖΟΙ-ΒΟΥΔΑΣ-ΔΡΑΚΟΣ-ΓΚΕΪΣΣΑ

3. ΑΣΤΕΡΙΞ & ΟΒΕΛΙΞ-ΜΙΚΥ-ΜΑΟΥΣ-ΤΟΜ & ΤΖΕΡΥ-ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ-ΤΟΥΪΤΥ & ΣΙΛΒΕΣΤΕΡ-ΠΟΠΑΫ+ΟΛΙΒ (ΗΡΩΕΣ ΚΟΜΙΚΣ)
11. ΕΞΩΦΥΛΛΑ
19. ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ
27. ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ-ΚΑΓΚΟΥΡΟ-ΚΟΑΛΑ-ΣΕΡΦΙΣΤΕΣ-ΔΥΤΕΣ
4. ΧΙΟΝΑΤΗ & 7 ΝΑΝΟΙ, ΑΛΑΝΤΙΝ, ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ, ΤΕΡΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ (ΗΡΩΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ)
12. ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ
20. ΑΓΓΛΟΙ-ΣΚΟΤΣΕΖΟΙ
28. ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΟΛΟΣ-ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ-ΕΣΚΙΜΩΟΙ-ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ
5. ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ-ΦΑΡΑΩ-ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ-ΠΑΠΥΡΟΙ-ΜΟΥΜΙΕΣ-ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΟΝ-ΝΕΦΕΡΤΙΤΗ
13. BATMAN-SPIDERMAN (SUPER ΗΡΩΕΣ)
21. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΑΓΑΛΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

29. ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ (ΡΟΥΒΑΣ-ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΚΛΠ.)
6. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ-ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ-ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ-ΚΑΪΚΙΑ-ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΝΟ-ΨΑΡΑΔΕΣ
14. ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

22. ΙΤΑΛΟΙ-ΠΥΡΓΟΣ ΠΙΖΑΣ

30. ΚΡΗΤΙΚΟΙ-ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ-ΚΝΩΣΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΕΣ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ
7. ΑΦΡΙΚΗ-ΝΕΓΡΟΙ-ΤΙΓΡΕΙΣ-ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ-ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ-ΜΠΑΝΑΝΕΣ-ΝΤΟΠΙΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ-ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ-ΖΟΥΛΟΥ
15. ΙΠΠΟΤΕΣ & ΔΕΣΠΟΣΥΝΕΣ
23. ΓΑΛΛΟΙ-ΠΥΡΓΟΣ ΑΙΦΕΛ-ΑΨΙΔΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ-ΝΑΠΟΛΕΟΝ-ΣΚΙΕΡ

8. ΕΛΛΑΔΑ: ΜΑΓΚΕΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ-ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ
16. ΙΝΔΟΙ-ΤΑΖ ΜΑΧΑΛ-ΡΙΚΣΟ (ΔΙΤΡΟΧΗ ΧΕΙΡΑΜΑΞΑ)
24.ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΒΙΚΙΝΓΚΣ


Σημ.: Οι ομάδες με ίδια θέματα θα ενοποιηθούν στο ίδιο group.
Αναμένοντας νεώτερά σας, διατελούμε μετά τιμής και στέλνουμε τους καλύτερούς μας χαιρετισμούς,Για το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης

Για τον αθλητικό & πολιτιστικό σύλλογο: Ολυμπιακό Κέντρο Σπάρτης
Μάριος Τζωρτζάκης
Πρόεδρος
Αναστασία Πατρινού
Πρόεδρος

No comments:

Post a Comment

;