Σελίδες

Wednesday 11 July 2012

Επανέρχεται ο Κοινωνικός Τουρισμός τον Αύγουστο

Σε εφαρμογή τίθεται και πάλι το πρόγραμμα  «Τουρισμός για όλους» Εξαήμερων Διακοπών και Γ΄ Ηλικίας  2012 – 2013, όπως ανακοίνωσε ο  Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ). Το πρόγραμμα θα τεθεί  σε ισχύ από τον Αύγουστο του 2012 και θα διαρκέσει έως 31.5.2013.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Ε.Ο.Τ. στο πρόγραμμα συμμετέχουν  ξενοδοχεία όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και επαύλεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις όλων των τάξεων, που διαθέτουν Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, έχουν όλα τα δικαιολογητικά σε ισχύ και περιλαμβάνονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καταλυμάτων του προγράμματος.


Οι κάτοχοι των δελτίων «Τουρισμός για όλους» Εξαήμερων Διακοπών και των Δελτίων «Τουρισμός για όλους» Γ΄ Ηλικίας, έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διακοπές σε όλη την Επικράτεια.

Τα δελτία  Εξαήμερων διακοπών, θα διατίθενται από τα  Κ.Ε.Π. (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών) όλης της Επικράτειας, καθημερινά εκτός αργιών, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος και μέχρις εξαντλήσεως των 76.200 δελτίων που θα διατεθούν συνολικά για το συγκεκριμένο υποπρόγραμμα.

Τα Δελτία του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους» Γ΄ Ηλικίας, θα διατίθενται από τα  Κ.Ε.Π. (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών) όλης της επικράτειας, καθημερινά εκτός αργιών, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος και μέχρι εξαντλήσεως των 5.000 δελτίων που θα διατεθούν συνολικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Πηγή http://www.notospress.gr

No comments:

Post a Comment

;