Σελίδες

Saturday 5 May 2012

Τα λακωνικά προϊόντα στο Σύνταγμα Αθήνας στην έκθεση του metro

Όλα είναι έτοιμα για την 5η ‘Έκθεση Λακωνικών προϊόντων που ανοίγει τις πύλες της, από την Πέμπτη 10 Μάιου και έως την Κυριακή 13 Μάιου 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό, στην πλατεία Συντάγματος.

Κόντρα στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και στην αρνητική ψυχολογία που διαμορφώνεται από την οικονομική κρίση, περισσότεροι από 25 Λάκωνες παραγωγοί ετοιμάζονται να εκθέσουν και να προσφέρουν για μια ακόμα χρονιά, βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά του νομού μας, στο Αθηναϊκό κοινό. 
Οι επισκέπτες της έκθεσης που έχει πια καθιερωθεί σε θεσμό, θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να προμηθευτούν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, μέλι, παραδοσιακά ζυμαρικά και γλυκίσματα, παξιμάδια, χωριάτικο λουκάνικο και σύγκλινο, καπνιστή πέστροφα και σολομό, και πολλά άλλα εκλεκτά προϊόντα από τα περίπτερα των εκθετών μας.
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχε η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Γιορτή Ελιάς και Λαδιού, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, τους Δήμους Σπάρτης, Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και Μονεμβασίας, το Επιμελητήριο Λακωνίας και της Ένωσης Ξενοδοχείων του νομού μας
Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, λόγω μεγάλης ζήτησης από αντίστοιχες εκθέσεις, του εκθεσιακού χώρου του σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα έγινε κλήρωση. Στην κλήρωση δεν μετείχε η Λακωνία, με παρέμβαση του Μανούσου Μανουσάκη σαν περιοχή που πρώτη εγκαινίασε αυτό που σήμερα εξελίσσεται σε θεσμό.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 10 Μαϊου.

No comments:

Post a Comment

;