Σελίδες

Thursday 23 June 2011

Απάντηση Σκανδαλίδη για τις αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης

Πολυκαναλικοί τρόποι υποβολής της δήλωσης ΟΣΔΕ 2011 
Απάντηση στην ερώτηση του λάκωνα βουλευτή κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, σχετικά με τον τρόπο και την ημερομηνία ενεργοποίησης των δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης 2011 για τους λάκωνες αγρότες αλλά και της χώρας γενικότερα, έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης. 
Όπως επεσήμανε ο κ. Σκανδαλίδης, ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες ανάδειξης αναδόχου για τον ΟΣΔΕ, όπου ορίστηκε η κοινοπραξία «ΠΑΣΕΓΕΣ-Neuropublic», ως μοναδική υποψήφιος, ενώ ενημέρωσε ότι από τις 24/1 λειτουργεί η διαδικτυακή υπηρεσία υποβολής της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης έτους 2011 και δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ του τρέχοντος έτους, χωρίς μεταβολές στοιχείων σε σχέση με την αίτηση ενιαίας ενίσχυσης του προηγούμενου έτους. 
Ο κ. Σκανδαλίδης επεσήμανε παράλληλα, ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επικουρικά της διαδικτυακής υποβολής, προσφέρει για πρώτη φορά και χωρίς καμία επιβάρυνση σε κάθε δικαιούχο και άλλους πολυκαναλικούς τρόπους υποβολής της δήλωσης ΟΣΔΕ 2011, όπως την τηλεφωνική υποβολή στην πύλη 1540, την ταχυδρομική αποστολή της προσυμπληρωμένης αίτησης μέσω ΕΛΤΑ και την ενεργοποίηση πιστοποιημένων πυλών αποδοχής αιτήσεων (ΠΑΣΕΓΕΣ-ΕΑΣ). 
Ολοκληρώνοντας την απάντησή του, ο υπουργός υπογράμμισε ότι έχουν ληφθεί όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, ώστε οι παραγωγοί να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και να πληρωθούν κανονικά τις επιδοτήσεις τους.

No comments:

Post a Comment

;