Σελίδες

Monday 5 September 2011

H «ηλιαχτίδα» στα γραφεία του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90.7, στη Σπάρτη

Στη φωτογραφία ο ιδιοκτήτης- Διευθυντής του Σταθμού κ. Λεωνίδας Χονδρόπουλος, η Πρόεδρος της "ηλιαχτίδας" Ντόρα Κασιμέρη και η δεύτερη Αντιπρόεδρος Νέλλη Σακελλαριάδου στα γραφεία του Σταθμού.  
 Στις 23 Αυγούστου η πρόεδρος της "Ηλιακτίδας" Ντόρα κατσιμέρη με την δεύτερη Αντιπρόεδρο Νέλλη Σακελλαριάδου, επισκεύτηκαν τον Διευθυντή και ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 στην σπάρτη, κύριο λεωνίδα Χονδρόπουλο.
Ήταν μια επίσκεψη που η "Ηλιακτίδα" όφειλε να πραγματοποιήσει στο φίλο Λεωνίδα Χονδρόπουλο για την ευγενική και κυρίως ανθρώπιμη συμπαράσταση του, στο κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού "Ηλιακτίδα".
Πράγματι, ο ιδιοκτήτης - Διευθηντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού στέκεται αρωγός στο έργο της "Ηλιακτίδας" και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενημερώσει την Κοινωνία της Λακωνίας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, σχετικά με το έργο και την προσφορά του συλλόγου μας και ειδικότερα για το ότι στη νέα σμύρνη Αττικής υπάρχει ένας ξενώνας έτοιμος να προσφέρει φιλοξενεία, στοργή, αγάπη και συμπαράσταση, εντελώς δωρεάν, σε κάθε γονιό που έρχεται στην αθήνα με το παιδί του για νοσηλέια.
Η συνάντηση ήταμ πολύ φιλική και εποικοδομητική. τα μέλη του Συμβουλίου της "Ηλιακτίδας" έφυγαν ενθουσιασμένα από την εξαιρετικά θετική ανταπόκριση και το ενεργό ενδιαφέρον του Σταθμού, να προωθήσουν δράσειςσυνεργασίας με το Κέντρο μας, που θα επιτέψουν να ενημερωθεί τόσο η τοπική κοινωνία όσο και η πελοπόννησος γενικότερα, για τις ειδικότητες στήριξης που η "Ηλιακτίδα' μπορεί να προσφερει στιος άπορες και δοκιμαζόμενες από την ασθένεια του παιδιού τους, οικογένειες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Η πρόεδρος
Ντόρα Κασιμέρη

No comments:

Post a Comment

;