Σελίδες

Tuesday 14 December 2010

Οι κλοπές συνεχίζονται...

Ληστείες σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο που παρήλθε στη Σελλασία και τη Βαμβακού του Δήμου Οινούντος. Και σήμερα Δευτέρα όμως ο χορός των κλοπών συνεχίστηκε στο νομό μας. Συγκεκριμένα ...το Σαββατοκύριακο στη Σελλασία οι δράστες λήστεψαν 3 σπίτια κι έκαναν επιδρομή σε 6 αυτοκίνητα. Κατόπιν, στο χωριό Βαμβακού άγνωστοι -ίσως και οι ίδιοι δράστες- εγκατέλειψαν κλεμμένο όχημα, έκλεψαν το όχημα (σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες) του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, κυρίου Κουφού και φυσικά δεν άφησαν άθικτα τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή.

Τη Δευτέρα το πρωί στις 06.15 άγνωστοι μπήκαν στο super market Lidl της Σπάρτης και με την απειλή του όπλου φορώντας κουκούλες και γάντια εξεβίασαν τον υπάλληλο να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και να τους δώσει 3000 ευρώ που υπήρχαν.
Στη συνέχεια με τροχό προσπάθησαν να διαρρήξουν άλλο χρηματοκιβώτιο στον ίδιο χώρο, εγκατέλειψαν όμως την προσπάθεια λόγω ενεργοποίησης του συστήματος πυρανίχνευσης και αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται.
Πηγή http://flyradio.gr

No comments:

Post a Comment

;