Σελίδες

Wednesday 8 December 2010

Ξεκίνησε η διοργάνωση της 4ης Έκθεσης Λακωνικών Προϊόντων στο Σύνταγμα

Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Σελλάσια σύσκεψη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "Γιορτή Ελιάς και Λαδιού", με θέμα την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου εγγραφών μελών στην εταιρεία και τη διοργάνωση της 4ης Έκθεσης Λακωνικών Προϊόντων στο Σύνταγμα.
Στη σύσκεψη ανακοινώθηκε η αποδοχή εκ μέρους του προσωρινού Δ.Σ., όλων των πρώτων αιτήσεων για εγγραφή στην εταιρία, που έγιναν από την 7η Γιορτή Ελιάς και Λαδιού το καλοκαίρι και αποφασίστηκε ότι ο πρώτος κύκλος εγγραφών θα ολοκληρωθεί άμεσα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με όλα τα νέα μέλη και να εκλεγεί το πρώτο Δ.Σ.
Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη στη "Γιορτή Ελιάς και Λαδιού" θα πρέπει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου να επικοινωνήσουν με την κα Αλεξανδράκη, μέλος του προσωρινού Δ.Σ, στο τηλέφωνο 27310 94123.
Όσον αφορά την Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων, αυτή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό, στην πλατεία Συντάγματος από 9 έως 13 Μαρτίου 2011 και θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί τοπικών προϊόντων να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2010 (κα Αλεξανδράκη, 27310 94123).
Ο συνολικός αριθμός διαθέσιμων περιπτέρων θα είναι 54 και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ένας σημαντικός αριθμός παραγωγών από όσους συμμετείχαν στην έκθεση τις προηγούμενες χρονιές.
Γραφείο Τύπου
"Γιορτής Ελιάς και Λαδιού"

No comments:

Post a Comment

;