Σελίδες

Wednesday 3 June 2009

Με 40 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε η 5η ποδηλατική διάσχιση του Πάρνωνα

Απο τον Λεωνίδα Χονδρόπουλο και την ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού Σπαρτης Πολιτεία 90,7 fm μαθένουμε ότι την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η 5η ποδηλατική διάσχιση του Πάρνωνα.


Οι 40 συμμετέχοντες χάρηκαν το αγαπημένο τους σπορ, την ποδηλασία, μέσα από χωμάτινες διαδρομές 45χλμ.
Ξεκίνησαν από τις Καρυές διασχίζοντας τον Πάρνωνα, μέσα από αγροτικούς δρόμους περνώντας από τα Βρέσθενα και τον Βασαρά. Διασχίζοντας 2 ποτάμια έφτασαν στο Αφυσσού και στη συνέχεια στη Σπάρτη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο.
Το ραντεβού δόθηκε για του χρόνου πιο νωρίς τον Απρίλιο, πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις για να μπορούν να συμμετάσχουν περισσότερα παιδιά.
Διοργανωτές ήταν ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης και ο Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος, έχοντας τη συμπαράσταση του Δήμου Οινούντος και της Κοινότητας Καρυών.
Πολύτιμη ήταν η βοήθεια των πολιτιστικών συλλόγων Καρυών, Βρεσθένων και Βασαρά στον ανεφοδιασμό, με χυμούς, φρούτα και ελαφρύ φαγητό των συμμετεχόντων. Σε κάθε σταθμό οι διοργανωτές απηύθυναν θερμές ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή της 5ης ποδηλατικής εξόρμησης στον Πάρνωνα.
Υπεύθυνοι της εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής φυσικής αγωγής Παναγιώτης Καρακίτσος, ο προπονητής και τεχνικός Παν/της Καρούνος, ο ιατρός και γενικός γραμματέας του ορειβατικού συλλόγου Κων/νος Μασγανάς. Επίσης μαζί μας ήταν γονείς και συνοδοί των παιδιών.
Σ’ αυτή την εκδήλωση είχαμε συμμετοχές από Αθήνα, Τρίπολη, Άστρος και Γύθειο. Πιστεύουμε ότι η ετήσια ποδηλατική εξόρμηση στον Πάρνωνα αποτελεί ήδη μία σημαντική εκδήλωση προβολής της ευρύτερης περιοχής, προσελκύοντας κάθε φορά φίλους του ποδηλάτου απ' όλη την Ελλάδα.
Για περισότερες πληροφορείες και φωτογραφίες συνδεθείτε με την ιστοσελίδα του Ραδιόφωνου Πολιτεία 90,7 fm στον σύνδεσμο http://www.politiaradio.gr/ καθώς και στην ιστοσελιδα της apela στον σύνδεσμο http://www.apela.gr/19-139.html 

No comments:

Post a Comment

;