Σελίδες

Tuesday 19 April 2011

Τίμησαν την προσφορά του Δημοσθένη Ματάλα

Στην κατάμεστη αίθουσα της Στέγης Νεότητος της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή των Βαΐων, 17 Απριλίου, η συναυλία της Μικτής Τετράφωνης Χορωδίας «Μιχάλης Μαχαίρας» που ήταν αφιερωμένη στον πρώην Δήμαρχο Σπάρτης κ. Δημοσθένη Ματάλα. Την πρωτοβουλία διοργάνωσης της εκδήλωσης είχε ο Μουσικός Σύλλογος Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη»

Το παρόν στην εκδήλωση, προς τιμήν του επί 16 συναπτά έτη Δημάρχου Σπάρτης, έδωσαν ο βουλευτής Λακωνίας Γρ. Αποστολάκος, η αντιπεριφερειάρχης Αδ. Τζανετέα, ο Διοικητής του ΚΕΕΜ Αθ. Σαπουντζής, ο Δήμαρχος Σπάρτης Στ. Αργειτάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης Χρ. Πλειώτας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Σπάρτης Κων. Φούρκας, ο πρώην Δήμαρχος Σπάρτης Χρ. Πατσιλίβας, ο τέως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης Κων. Δημητράκουλας, η πρώην βουλευτής Επικρατείας ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου καθώς και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου «Η Ταϋγέτη» κ. Κων. Κοτσώνης, ενώ στη συνέχεια ο τέως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Δημητράκουλας προέβη σε παρουσίαση του τιμωμένου πρόσωπου, Δημοσθένη Ματάλα.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης, η Τετράφωνη Μικτή Χορωδία «Μιχ. Μαχαίρας» απέδωσε εκκλησιαστικούς ύμνους, όπως «Τη Υπερμάχω», το Τροπάριον «Κασσιανής», αλλά και μουσικά κομμάτια όπως οι «Λομβαρδοί, ο «Μύλος» και o «Κυνηγός», ενώ το πρόγραμμα της συναυλίας ολοκληρώθηκε με τον «Ευρώτα» του Αλέκου Παναγιωτόπουλου. Την Τετράφωνη Μικτή Χορωδία «Μιχ. Μαχαίρας» διηύθυνε η κα Φωτεινή Δημάκου – Σακκέτα, ενώ στο πιάνο συνόδευε η κα Βαλέρια Ντον.
Μετά το τέλος της συναυλίας, ο Δημοσθένης Ματάλας, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμή που επιφύλασσαν προς το πρόσωπό του.
Πηγή http://www.notospress.gr/

No comments:

Post a Comment

;