Σελίδες

Sunday 27 March 2011

Τα προγράμματα Απριλίου - Μαΐου, του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων Λακωνίας

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Λακωνίας σας γνωστοποιεί ότι στο νομό από την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους (Οκτώβριος 2010) έως σήμερα έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη είκοσι τρία (23) προγράμματα εκπαίδευσης, τα οποία παρακολούθησαν συνολικά 349 εκπαιδευόμενοι. Τα προγράμματα αυτά υλοποιήθηκαν, με την υποστήριξη τοπικών φορέων, στους δήμους Σπάρτης, Μονεμβασίας (Νεάπολη και Ελίκα Βοιών) και Ανατολικής Μάνης (Γύθειο).
Κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2011 θα υλοποιηθούν τα τελευταία προγράμματα για το εκπαιδευτικό έτος 2010-2011.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έως τώρα κατάθεση αιτήσεων υποψηφίων συμμετεχόντων είναι πιθανό να υλοποιηθούν τα εξής προγράμματα εκπαίδευσης :


Δήμος Σπάρτης


• Κινηματογράφος
• Χρήση Νέων Τεχνολογιών στις Επιχειρήσεις




Δήμος Αν. Μάνης (Γύθειο)


• Γαλλική γλώσσα ΙΙ
• Κλιματικές αλλαγές και ατμόσφαιρα
• Χρήση Νέων Τεχνολογιών στις Επιχειρήσεις


Δήμος Μονεμβασίας


• Μάρκετινγκ (Νεάπολη)
• Κινηματογράφος (Μονεμβάσια)


Η κατάταξη στα τμήματα μάθησης είναι συνεχής, ανάλογα με τους ρυθμούς ζήτησης συμμετοχής από υποψήφιους εκπαιδευομένους. Το έντυπο της αίτησης για αυτά τα προγράμματα διατίθενται πέραν του γραφείου του ΚΕΕ και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του νομού.
Το σύνολο των προγραμμάτων του Κ.Ε.Ε. Λακωνίας παρέχονται δωρεάν υπό τη σκέπη της Γενικής Γραμματείας Δια βίου μάθησης και απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες του Νομού μας, άνεργους και εργαζόμενους ανεξάρτητα από φύλο, μορφωτικό επίπεδο, χώρα καταγωγή, θρησκεία κ.λ.π. Όλα τα προγράμματα συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ( Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς πόρους στα πλαίσια του ΕΣΠΑ( Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς).
Οι εκπαιδευόμενοι που ολοκληρώνουν επιτυχώς πρόγραμμα εκπαίδευσης που συμμετέχουν λαμβάνουν Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην έδρα του Κ.Ε.Ε. Λακωνίας που στεγάζεται στο Διοικητήριο Ν.Α. Λακωνίας 2ο χλμ. Σπάρτης - Γυθείου.( Τηλ.2731025475). Ώρες λειτουργίας: (9.00π.μ.-20.00μ.μ.). Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) είναι δομές της Γενικής Γραμματείας Δια βίου μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων και υποστηρίζονται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων ( Ι.Δ.Ε.Κ.Ε.) . Όλα τα προγράμματα συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ και από Εθνικούς πόρους.

No comments:

Post a Comment

;