Σελίδες

Saturday 26 March 2011

Αγώνες αυτοκινήτου στον Πάρνωνα

Αγώνα Rally Sprint διοργανώνει την Κυριακή 27 Μαρτίου στη περιοχή των Βρεσθένων η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης, μετά το πράσινο φώς που έδωσε η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και η Εθνική Επιτροπή Αγώνων Αυτοκινήτου.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.30΄ το πρωί σε μία από τις καλύτερες διαδρομές πανελλαδικά και συνυπολογίζεται για το Κύπελλο Χωμάτινων Rally Sprint Ελλάδος.Το Σάββατο 26/3, από τις 4 έως και τις 7 μμ θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων από την αντιπροσωπεία της Ford στο 3ο χλμ. Σπάρτης-Γυθείου. Στις 9 το βράδυ θα γίνει πανηγυρική εκκίνηση των αγωνιστικών αυτοκινήτων στη κεντρική πλατεία της Σπάρτης ενώ την Κυριακή, η ειδική διαδρομή για τους θεατές θα κλείσει στις 9 το πρωί και μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το Rally Sprint διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης και με την βοήθεια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Χορηγοί των αγώνων είναι επαγγελματίες από τη Λακωνία που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, αφού την πόλη θα επισκεφθούν δεκάδες αγωνιζόμενοι και φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Εκπαίδευση νέων κριτών
Στο πλαίσιο δράσεών της, η ΛΑΣ διοργάνωσε, το περασμένο Σάββατο 19/3 στη Σπάρτη, ειδικό σεμινάριο για νέους κριτές αυτοκινήτου με τη συμμετοχή 26 υποψηφίων.
Σε αίθουσα του ΚΕΚ «Consul», οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θέματα που αφορούν στα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες των κριτών στους αγώνες από τον αντιπρόεδρο της λέσχης Πύργου Ηλείας κ. Σταύρος Πάσχος, ενώ ακολούθως εξετάστηκαν γραπτώς.


No comments:

Post a Comment

;