Σελίδες

Wednesday 6 October 2010

"Αέρας νίκης" Τατούλη ΚΑΙ στη Λακωνία!

5 Οκτωβρίου 2010.

* Όλες του ΠΑΣΟΚ οι τάσεις στο ψηφοδέλτιο Λακωνίας του Τατούλη!

Πλήρης ηρεμία επικρατεί πλέον στο ΠΑΣΟΚ Λακωνίας σε σχέση με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Τατούλη στον νομό, στο ψηφοδέλτιο Τατούλη θα έχουν συμμετοχή όλα τα εσωκομματικά "στρατόπεδα" του τοπικού ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, τα ονόματα των Η. Στρατηγάκου (γραμ. νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας), Γ. Πουλοκέφαλου και Β. Αλοιμόνου (υποψήφιων βουλευτών στις τελευταίες εκλογές ), θα συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο κάμτοντας έτσι τις όποιες αντιδράσεις σχετικά με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας στο πρόσωπο του Αρκά πολιτικού...


Επίσης στο ψηφοδέλτιο του κ. Τατούλη θα βρίσκεται και το όνομα του Γ. Δημακόγιαννη, υποψηφίου βουλευτή με το ΛΑΟΣ, ο οποίος αναμένεται να "πριμοδοτήσει" τον Αρκά πολιτικό με τις ψήφους που κέρδισε από τους Μανιάτες στις τελευταίες εκλογές. Ο Γ. Δημακόγιαννης χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην παραδοσιακά ΝεοΔημοκρατική Μάνη (ως εκδότης της εφημερίδας Αδούλωτη Μάνη κα ιιδιοκτήτης της ομώνυμης εκδοτικής εταιρίας), καθώς όλοι αναγνωρίζουν την τεράστια συμβολή του στην καταγραφή της Ιστορίας και της Λαογραφίας της Μανιάτικης και Λακωνικής γης.

Όλα αυτά έρχονται να αμφισβητήσουν τη σιγουριά που εκφράζεται από τους κύκλους της Ν.Δ. για νίκη του Δράκου στο παραδοσιακά "Γαλάζιο" νομό Λακωνίας, καθώς, λίγο η γενική αδιαφορία των τοπικών στελεχών της Ν.Δ. για τις εκλογές της Περιφέρεια, λίγο οι "γαλάζιες" αντιδράσεις για την επιλογή Δράκου που υπάρχουν και στη Λακωνία και λίγο το δυνατό και πολυχρωματικό ψηφοδέλτιο Τατούλη, απαλλαγμένο πλέον από τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, φέρνουν αέρα νίκης για τη "Νέα Πελοπόννησο" ΚΑΙ στη Λακωνία!

Πηγή: http://www.935radio.gr/

1 comment:

  1. Ειναι και οι τρεις τους άξιοι άνθρωποι (οι του ΠΑΣΟΚ). Έχουν προτάσεις, έχουν όρεξη, ας δουλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον για τη Λακωνία.

    Όσο για τον Τατούλη, παιδί του Πάρνωνα είναι, σίγουρα θα αγαπά αυτόν τον τόπο. Ελπίζουμε λοιπόν όλοι οι κάτοικοι του Πάρνωνα σε ένα καλύτερο μέλλον!

    ReplyDelete

;