Σελίδες

Thursday 23 September 2010

Προσχώρηση Σαραβάκου στο ψηφοδέλτιο Τατούλη

Μαζί για μια ισχυρή ευρωπαϊκή περιφέρεια συμφώνησαν να πορευθούν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του «Νέα Πελοπόννησος» και ο πρώην νομάρχης Αργολίδας και πρόεδρος της Ένωσης τέως Αιρετών Νομαρχών Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Δημήτρης Σαραβάκος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου».

Κατά την συνάντηση τους, οι δύο πλευρές αναγνώρισαν ότι τα δύσκολα προβλήματα, η κρίση θεσμών και αξιών, όπως και η ανάγκη για το νέο και διαφορετικό, απαιτούν ισχυρή συστράτευση πέρα από μικροκομματικές αντιλήψεις και αναχρονιστικές αγκυλώσεις του παρελθόντος. Ως εκ τούτου, αποφάσισαν την ένταξη του ψηφοδελτίου της «Κίνησης Πολιτών Πελοποννήσου» σε αυτό της «Νέας Πελοποννήσου».
Στόχος της συστράτευσης είναι η συγκρότηση μίας ισχυρής ευρωπαϊκής περιφέρειας, μέσα από την δημιουργική κινητοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας, από όπου κι αυτές προέρχονται. Με ρεαλιστικές θέσεις, αποφασιστικές πράξεις, διεκδικητικές ενέργειες και συγκεκριμένο επιστημονικό σχεδιασμό μπορούμε όλοι μαζί, οι πολίτες της περιφέρειας Πελοποννήσου να ανατάξουμε το σκηνικό, να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας και προοπτική ευημερίας στις οικογένειες μας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος»
Μάλιστα, η απόφαση της ουσιαστικής συμπόρευσης έρχεται να επιβεβαιώσει την άψογη συνεργασία που είχαν οι δύο άνδρες στο παρελθόν από διαφορετικά μετερίζια, ο κ. Σαραβάκος ως πρώτος αιρετός νομάρχης Αργολίδος και ο κ. Τατούλης ως βουλευτής Αρκαδίας.
Πηγή:  http://www.lakonikos.gr/

No comments:

Post a Comment

;