Σελίδες

Saturday 4 September 2010

Ο Μαν. Μανουσάκης μαζί με τον Φούρκα

Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του νομάρχη Λακωνίας και υποψηφίου δημάρχου Σπάρτης Κώστα Φούρκα. Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Μανουσάκη έκανε ο κ. Φούρκας προχθές σε συνέντευξη Τύπου, ενώ παράλληλα προανήγγειλε την ανακοίνωση των ονομάτων των υπόλοιπων υποψηφίων την επόμενη εβδομάδα.

Ο νομάρχης Λακωνίας και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Σπάρτη - Νέα Εποχή“ δήλωσε χαρακτηριστικά για την υποψηφιότητα του Μ. Μανουσάκη: “Ο Μανούσος Μανουσάκης αποτελεί τα τελευταία χρόνια λακωνικό κεφάλαιο. Μέσα από την αγάπη της γυναίκας του Μαρίας για αυτό τον τόπο, έχει πολιτογραφηθεί στη συνείδησή μας ως συμπολίτης μας.
Το ταλέντο, η δράση του, οι γνώσεις του, οι γνωριμίες του, και προπαντός το ήθος και η ευγένειά του δεν είναι δυνατό να μείνουν αναξιοποίητα.
Η θεσμική του παρουσία στους τομείς Πολιτισμός-Τουρισμός-Περιβάλλον-Αγροτικά Προϊόντα είναι επιβεβλημένη.
Ο Μανούσος Μανουσάκης δεν μπορεί να μη συμβάλει στο όραμα για μια Σπάρτη σύγχρονη, αντάξια της ιστορίας της, της φυσικής της ομορφιάς, της ευημερίας και της ανάπτυξης“.
Από την πλευρά του, ο Μανούσος Μανουσάκης δήλωσε:
“Η δυναμική της Λακωνίας, που γνωρίζω ότι υπάρχει γιατί την έχω δει και την έχω ζήσει, πρέπει να οργανωθεί, να αναπτυχθεί και να προβληθεί. Τώρα χρειάζεται η προσπάθεια όλων για να αναδειχθεί αυτή η δυναμική και να συνεχιστούν τα ουσιαστικά έργα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.
Πρέπει να ενεργοποιηθούν και να συντονιστούν οι τεράστιες δυνατότητες της περιοχής μας για την εξέλιξη του τόπου και για το κοινό συμφέρον των πολιτών του νέου Δήμου Σπάρτης και των υπόλοιπων δήμων της Λακωνίας.
Χωρίς προσωπική συμμετοχή και οργάνωση κανένας τόπος δεν προχωράει όσο ικανούς ηγέτες και αν έχει“.
Πηγή http://www.eleftherianews.gr/

No comments:

Post a Comment

;